Korkunç cinayette son dakika: Sır perdesi aralandı! Suriyeli dublör ile akılalmaz oyun...

Son dakika haberine göre; Antalya'da 6 gündür kayıp olarak aranan Aykut Çakal isimli gencin cesedi toprağa gömülü halde bulundu. Baba Nihat Çakal acı haberi alır almaz yıkıldı kaldı. Acılı baba, "Yılların arkadaşı celladı olmuş oğlumun" dedi. Öte yandan Aykut Çakal'ı öldüren M.K'nın, Çakal'a benzer bir Suriyeli dublör kullanarak aracını sattığı belirtiliyor. M.K. her yerde aranıyor.

Korkunç cinayette son dakika: Sır perdesi aralandı! Suriyeli dublör ile akılalmaz oyun...

Son dakika haberine göre; Antalya'da 6 gündür kayıp olarak aranan Aykut Çakal isimli gencin cesedi toprağa gömülü halde bulundu. Baba Nihat Çakal acı haberi alır almaz yıkıldı kaldı. Acılı baba, "Yılların arkadaşı celladı olmuş oğlumun" dedi. Öte yandan Aykut Çakal'ı öldüren M.K'nın, Çakal'a benzer bir Suriyeli dublör kullanarak aracını sattığı belirtiliyor. M.K. her yerde aranıyor.

Antalya'da 6 gündür kayıp olarak aranan Aykut Çakal'ın (24) cansız bedeni, ormanlık alanda el ve ayakları bağlı toprağa gömülü halde bulundu. Çakal'ın katil zanlısı olarak yakın arkadaşı M.K. aranıyor. Talihsiz genci boğarak öldüren M.K.'nin Çakal'ın otomobilini satıp parasını almak için Suriyeli bir genci dublör olarak kullanıp, satış işlemi yaptırdığı ortaya çıktı. Yakalanan Suriyelinin itirafı üzerine bulunan oğlunun cenazesini gözyaşları arasında teslim alan Nihat Çakal, "Yılların arkadaşı celladı olmuş oğlumun" diye isyan etti.

Burdur'un Bucak ilçesinden Antalya'ya taşınan ve giyim üzerine bir mağazalar zincirinde reyon yöneticisi olarak çalışan Aykut Çakal'dan İstanbul'da yaşayan ailesi 23 Kasım gecesinden sonra haber alamadı. Aile, durumu polise bildirdi. Çalışma başlatan polis ekipleri, Aykut Çakal'ın ayağına sıcak su döküldüğünü bu nedenle rapor aldığını, o tarihten itibaren cep telefonunun sinyal vermediğini belirledi.

AYKUT'A BENZEYEN KİŞİYE ARACI SATTIRDI İDDİASI
Tüm aramalara rağmen Aykut Çakal'ın izine rastlanmazken, aile, oğullarının kaybolmasının ardından 2008 model otomobilinin Muratpaşa ilçesi Sinanoğlu Caddesi üzerindeki bir galeriye satıldığını, satış işlemini gerçekleştiren kişinin de arkadaşı M.K. olduğunu öne sürdü. M.K.'nin, satış işlemleri sırasında da Aykut Çakal'a benzeyen Suriyeli bir genci aracın sahibiymiş gibi yanında getirdiği iddia edildi.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ CESEDİ BULUNDU
Çalışmalarını bu yönde genişleten ekipler, Aykut Çakal'ın benzeri Suriyeliye ulaştı. Gözaltına alınan Suriyeli, Aykut Çakal'ı otomobilini satıp parasını almak için M.K. ile boğarak öldürdüklerini, cesedini de Varsak bölgesindeki ormanlık alana gömdüklerini itiraf etti.
Adı açıklanmayan şüphelinin belirttiği ormanlık alanda arama yapan polis, Aykut Çakal'ın el ve ayakları bağlı cesedini, toprağa gömülü halde buldu. Ekipler tarafından gömüldüğü yerden çıkartılan Çakal'ın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere İstanbul'un Silivri ilçesine gönderildi.

'YILLARIN ARKADAŞI CELLADI OLMUŞ OĞLUMUN'

Acılı baba Nihat Çakal, "Oğlumu parası için öldürmüşler. Keşke parasını alıp, kendini bıraksalardı. Çok üzgünüm. Yılların arkadaşı celladı olmuş oğlumun" dedi.

Polis, Aykut Çakal'ın yakın arkadaşı olduğu belirlenen M.K.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, şüphelinin sırasıyla Isparta, İzmir ve Hatay'a gittiği belirlendi.

Öte yandan polis, şüphelilerin Aykut Çakal'a ait otomobili 86 bin TL'ye sattıklarını saptadı. Bulunan otomobile el koyuldu.

DHA

kaynak: https://www.sabah.com.tr/yasam/2020/11/28/son-dakika-korkunc-cinayette-sir-perdesi-aralandi-suriyeli-dublor-ile-akilalmaz-oyun-baba-haberi-alinca-yikildi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Aykut Çakal Davasında Dublör Suriyeli Zanlı Tutuklandı
Antalya

Aykut Çakal Davasında Dublör Suriyeli Zanlı Tutuklandı

ANTALYA'da 6 gündür kayıp olduğu bildirimiyle polis tarafından aranırken ormanlık alanda el ve ayakları bağlı toprağa gömülü halde bulunan Aykut Çakal'ın(24) katil zanlılarından Suriyeli Muhammet G., tutuklandı.

Baba Çakal'dan Yürek Yakan Sözler 'Yılların Arkadaşı Celladı Olmuş Oğlumun'
Antalya

Baba Çakal'dan Yürek Yakan Sözler 'Yılların Arkadaşı Celladı Olmuş Oğlumun'

Antalya'da 6 gündür kayıp olarak aranan Aykut Çakal isimli gencin cesedi toprağa gömülü halde bulundu.

4 Gündür Kayıp Olarak Aranıyordu! Cansız Bedenine Ulaşıldı
Antalya

4 Gündür Kayıp Olarak Aranıyordu! Cansız Bedenine Ulaşıldı

Antalya’da bir mağazada reyon görevlisi olarak çalışan ve 4 gün önce ortadan kaybolan gencin cansız bedeni ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulundu. Darp edilip, boğularak öldürülen gencin, gömüldüğü yerin otomobil satışı sırasında yerine geçtiği iddia edilen Suriye uyruklu kişinin söylediği belirlendi.

CHP Milletvekili Arı'dan Balbey Binası İddialarına Cevap
Antalya

CHP Milletvekili Arı'dan Balbey Binası İddialarına Cevap

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik restorasyon ve kamu zararı iddialarına sert açıklamalarda bulundu. Milletvekili Arı, Balbey’de bulunan binanın AKP döneminde kiralandığını, kamu zararının ise Sayıştay tarafından reddedildiğinin altını çizdi.

 Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz göreve başladı
Alanya

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz göreve başladı

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekimlik görevine Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz atandı. Prof. Dr. Yılmaz, düzenlenen devir teslim töreniyle Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ali Gök'ten jtlhaea devralarak görevine başladı.

Antalya  OFM Hastanesi, Kazakistan’daki sağlık fuarında Türkiye'yi temsil etti
Antalya

Antalya OFM Hastanesi, Kazakistan’daki sağlık fuarında Türkiye'yi temsil etti

Özel OFM Antalya Hastanesi, Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen 13. ALZ Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti.