Korkuteli

Korkuteli Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından Gümüşhan Otelde 111 milletvekili aday adayı olanlar için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Korkuteli Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı


14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından Gümüşhan Otelde 111 milletvekili aday adayı olanlar için tanıtım toplantısı düzenlendi. Cumartesi günü de Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde Teşkilat Temayül Yoklaması gerçekleşti.
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlıklar sürüyor. AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün Gümüşhan Otelde milletvekili aday adayı olanlar için tanıtım toplantısı düzenlendi.
Milletvekili aday adayları Gümüşhan otelde Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, kadın Kolları Başkanı Havva Nur Çivitci ve Genlik Kolları başkanı Hamdi Murat Urlu ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcilerine tanıtım gerçekleştirdiler.
Gümüşhan otelde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AK Parti ilçe başkanı Kemal Sancaktar, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Tüm aday adaylarını tebrik eden Sancaktar, Türkiye'nin geleceği için bu seçimin çok önemli olduğunu vurgulayarak, 111 aday adayına başarı diledi.
İlçe Başkanı Sancaktar, “Bugün AK Parti'mizin Antalya milletvekilliği için 111 aday adayımız var. Her bir aday adayına da sizlerin huzurunda tek tek teşekkür ediyorum. Her biri bizim için kıymetlidir. AK Parti'den aday adayı olmak bir davaya gönül verdiğinin en önemli tescilidir” ifadelerini kullandı.
Sancaktar, “Bizim için AK Parti saflarında yer almak, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamette yol yürümek en güzel adaylık, en güzel adanmışlıktır.
Bu süreçte birbirinden değerli 111 arkadaşımız teveccüh göstererek AK Parti’mizden Milletvekili görevini üstlenmek için Aday Adaylığı müracaatında bulundu. “Halka hizmet Hakka hizmettir” anlayışı ile yola çıkan tüm aday adaylarımıza partimize olan ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyorum. AK Parti, Türkiye’deki her düşüncenin, ülkemiz ve milletimiz için çalışan her ferdin kendine yer bulabildiği bir partidir. 16 kişilik listemizde hangi isimler olursa olsun hep birlikte el ele, omuz omuza ve gönül gönülle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 14 Mayıs’ta Antalya’da Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteğiyle çok yüksek bir ses ile AK Parti diyecek, Cumhur İttifakı diyecek, Recep Tayyip Erdoğan diyecek inşallah. Rabbim emeklerinizi, çabalarınızı hayırlı eylesin. 20 yıldır ülkemize, devletimize katma değer katarak çalışmalarımızı sürdürdüğümüz gibi bu seçimden sonra da sürdürmeye “Türkiye için, Antalya için hemen şimdi!” diyerek devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından özgeçmişi okunan milletvekili aday adayları kürsüye gelerek kendilerini tanıttı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli  Ak Parti'den Kemal  Sancaktar Aday  Adayı oldu
Korkuteli

Korkuteli Ak Parti'den Kemal Sancaktar Aday Adayı oldu

2024 Yerel Seçimlerde Antalya Korkuteli ilçesinde Ak pariden Belediye Başkan aday adaylığına Tek müracat geldi..Kemal Sancaktar Kimdir

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal  "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”
Korkuteli

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal doğup büyüdüğü Uzunoluk Mahallesinde buluşma gerçekleştirdi. Kalabalık mahalle sakinlerine seslenen Önal; “Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz, vereceksiniz” dedi

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt
Korkuteli

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt

YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Yelten  de
Korkuteli

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Yelten de

Antalya Korkuteli Yelten Mahallesinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Antalya İl Milletvekili Atay Uslu da katıldı.İlk olarak MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev söz aldı.

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Korkuteli

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal'Gençler Çok sevdi İşte sebebi
Korkuteli

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal'Gençler Çok sevdi İşte sebebi

Antalya Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal’ın özellikle söz verdiği spor ve kültür kompleksi gençler tarafından büyük ilgi gördü. Gençler “Sadık Başkan’ın sözünü tutacağını biliyoruz. Güreş, futbol ve diğer spor dalları için güzel bir tesis