Korkuteli Belediyesi’nden Yangın Mağduru Ahmet Asar’a Konteyner Desteği
Korkuteli Belediyesi, Taşkesiği Mahallesi’nde evi yanan Ahmet Asar’a yardım eli uzattı. Yangında evini kaybeden Asar’a geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla belediye tarafından konteyner desteğinde bulunuldu.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın zor zamanlarında yanlarında olmak bizim en önemli görevimiz. Ahmet Asar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede evine kavuşması için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyoruz,” dedi.
Belediye ekipleri, yangın sonrası hızla harekete geçerek bölgeye konteyner yerleştirerek Ahmet Asar’ın barınma ihtiyacını karşıladı. Mahalle sakinleri de belediyenin duyarlılığından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Korkuteli Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımların devam edeceğini belirterek, bu tür olaylara karşı her zaman destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.
Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım ajansı TGA aracılığıyla ülkemizin turistik değerlerini dünyaya tanıtmak amacıyla davet edilen uluslararası turizm basın heyeti, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi’nde ağırlandı.
Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Son dakika Antalya’nın Kemer ilçesi ikinci tünel girişinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet ve bir otomobil çarpıştı.
Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu Antalya’nın Serik ilçesinde bayram tatilinde akrabalarını ziyarete gelen 4 çocuk babası, Muhammet Gültekin balık tutmak istediği ırmakta akıntıya kapılarak boğuldu.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi, Güneyköy Mahallesi’nden Maha Yaylası’na giden 76 yaşındaki adamdan haber alınamıyor.