Korkuteli

KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli ilçe Örgütü tarafından düzenlediği kahvaltı, Cumhuriyet Halk Partilileri buluştururken, kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıya, İlçe başkanı Şeyhali Kara, kadın kolları ve gençlik kolları bir araya geldiler.
Geçtiğimiz günlerde yeni gele kurul sonrası böyle bir kahvaltı organize etmeyi uygun bulduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Şeyhali Kara, “Ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu zor günleri el ele kol kola birlik ve dayanışma içinde aşabileceğimizi vurgulayarak, tüm Cumhuriyet Halk Partililerin iktidar için birbirine sımsıkı sarılarak çalıştığını, bunun içinde Gençlere çok büyük iş düştüğünü ifade etti.
Kara, İl Başkanımız Nusret Bayar’ın ilçe ziyaretinde gençlik kolları için televizyon ve bilgisayar talep etmiştik. İl Başkanımız sağ olsun Bilgisayar ve Televizyonu gençlerimize gönderdi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi
Antalya

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi

Başkan Böcek’ten esprili nikah akdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile Burçin Karakaya’nın nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Korkuteli

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

Köylüler Toplandı  Dereköy’de Kömür Ocağı İstemiyoruz
Korkuteli

Köylüler Toplandı Dereköy’de Kömür Ocağı İstemiyoruz

Antalya ili Korkuteli ilçesi Dereköy’de Kömür Ocağı İstemiyoruz Korkuteli gündemini uzun süredir meşgul eden Dereköy yaylasına kömür madeni açılmasına karşı yaklaşık 5 yıldır mücadele veren Dereköy’de, önceki gün yeniden ilgili alanda yeniden keşif yapıldı

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Korkuteli

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Korkuteli

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Korkuteli

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,