Yapmış olduğu çalışmalar ve hazırladığı raporlarla Antalya yerel gündemini belirleyen Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı 14 Mayıs genel seçimlerine güçlü bir liste ile hazırlanıyor.
İl Başkanı Ramazan Düzen, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Bilgin, Ahmet Durak, Abdulkadir Kayabaş ve Kaş ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Üsmen düzenlenen törenle yönetim kurulu görevlerinden istifa ederek 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulundular.
Aday adaylığı başvurusunda bulunan heyet adına konuşan Ramazan Düzen: “Antalya’mıza ve aziz hemşerilerimize hizmet amacıyla; alternatif değil tek seçenek olan bir liste oluşturuyoruz. Genel Merkezimizden aldığımız talimatla Antalya siyasetine damga vuran arkadaşlarımla birlikte bu yola çıkıyoruz. Rabbimiz hakkımızda hayırlısını versin.” dedi.
İstifa dilekçelerini ve aday adaylığı başvurularını kabul eden Saadet Partisi Antalya İl Teşkilat Başkanı/ Başkan Vekili Muharrem Koçak da yaptığı açıklamada “Bu dönem iktidar ortağı olacaklarının toplum tarafından satın alındığını söyleyerek toplumun çok çeşitli kesimlerinden aday adaylığı başvurusu aldıklarını belirtti. Antalyalı hemşerilerimiz bizi izlemeye devam etsinler. Yıldızlar karmasını kuruyoruz, sürpriz isimlerle hemşerilerimizin karşısına çıkacağız. Hemşerilerimizi il ve ilçe başkanlıklarımıza bekliyoruz. Tüm kesimlerin oyuna talibiz Antalya’mızı ve ülkemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız.” dedi.
Korkuteli tv
YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Korkuteli'de bugün partililer ile “Dünden bugüne yol arkadaşlarımızla” programında bir araya geldi. İşte programdan fotoğraflar
Antalya Korkuteli 11 Haziran 2025 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Korkuteli'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Korkuteli'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...
Antalya'nın Korkuteli ilçesinin parlayan eğitim kurumlarından Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu, büyük bir başarıya daha imza attı. Okulun başarılı öğrencilerinden Görkem Kayra Yavaşlar, Parasız Yatılılık ve Bursluluk (PYBS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 1 yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünler yapılan açılış ile sergilenmeye başlandı
Korkuteli ilçesi Beğiş susuzu Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Tahsin Aksu, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.