Korkuteli

Korkuteli'nde Zamlı Ekmek Satışları Başladı

Korkuteli’nde Resmi olarak açıklanan zam kararı, fırıncılar tarafından sabah saatlerinden itibaren uygulamaya konuldu. işte yeni fiyatlar

Korkuteli'nde  Zamlı  Ekmek Satışları Başladı

EKMEĞE ZAM 7,5 TL
Korkuteli’nde 6 TL’den satılan 210 gram ekmek fiyatı 7,5 TL’ye yükseldi. Resmi olarak açıklanan zam kararı, fırıncılar tarafından sabah saatlerinden itibaren uygulamaya konuldu.
Ekmeğe zam kararıyla ilgili bilgi veren fırıncı esnafları, “Un fiyatlarının sürekli yükselmesinden dolayı ortak alınan karar sonrası Ekmek fiyatı 7,5 TL oldu dediler.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli  Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor
Korkuteli

Korkuteli Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.

Korkuteli Askerlik Şubesinden Askere Gideceklere  Duyuru
Korkuteli

Korkuteli Askerlik Şubesinden Askere Gideceklere Duyuru

Korkuteli Askerlik Şubesi Başkanlığı tarafından 2024 Mayıs sınıflandırma döneminde sevke tabi yükümlülere ait duyuru yayınlandı.

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi
Korkuteli

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi

Korkuteli Belediyesinin borçları sebebiyle Osmankalfalar köy konağının icra yoluyla satışa çıkarılacağını öğrenen belediye yetkilileri önceki dönemde görevli kişilerce yapılan yanlış işlemler sebebiyle böyle bir olayın gerçekleştiğini olayın ortaya çıkmasının ardından satışın iptal edildiği bildirildi.

 Muhtar Tekin Korucu  Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu
Korkuteli

Muhtar Tekin Korucu Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu

Antalya İli Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mh Muhtarı Tekin Korucu, Finikeli hayırsever ile kurduğu bağlantı sonucunda, Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu.

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş
Korkuteli

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla 19 ilçeye yayılan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevlerine bir yenisi daha eklendi. 

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Korkuteli

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.