Korkuteli

KORKUTELİ VE KIZILKAYA BELEDİYELERİNİN İŞ BİRLİĞİ

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör, Başkan İşlek’i Ziyaret Etti Bucak Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret etti. Ziyarette, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, çalışmaları devam eden Kanal Korkuteli projelisini, Seyir …

KORKUTELİ VE KIZILKAYA BELEDİYELERİNİN İŞ BİRLİĞİ

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör, Başkan İşlek’i Ziyaret Etti

Bucak Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret etti. Ziyarette, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, çalışmaları devam eden Kanal Korkuteli projelisini, Seyir Park ve Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsası inşaatını gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Bucak Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, ” Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i, ziyaret ederek, yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında hasbihal eyledik. Başkanımızla birlikte projelerini yerinde inceledik. Yapacağımız projelerde destekçi olacağını söyleyen Başkanıma teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” dedi.

Ziyaret anısı Bucak Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, değişik hediyeler takdim etti.

Adem Durmaz

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER NİYAZİ İŞLEK KIZILKAYA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Korkuteli

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER NİYAZİ İŞLEK KIZILKAYA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Ankara'dan dönüşünde Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti.

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Korkuteli

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu
Korkuteli

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.

Korkuteli  Arasta Projesi Dualarla Açıldı
Korkuteli

Korkuteli Arasta Projesi Dualarla Açıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek 'in yeniden aday olamamasınin nedeni olarak görülen Korkuteli Arasta projesi verilen sürede tamamladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek   : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak

Bir süredir maaşlarını eksik aldıklarını bu ayda maaş alamadıkları iddiası ile iş yavaşlatma eylemine başlayan belediye işçileri dün sabah hiç bir aracın kontağını açmadı. Eylemin maaşlar ödenene kadar süreceği iddia edildi. Bu konu üzerine Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, basın açıklaması yaptı.

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.
Korkuteli

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek "Siyasetin başlangıcı olan Arasta. 28 Şubatta 5 yıldır kapalı olan ağzımı orada açacağım ve önemli konuşma yapacağım. Orası benim için en duygusal açılış olacak. Ve helalliğimi orada alacağım. Orası benim için önemli herkesi oraya bekliyorum."