İbradı

MHP İbradı Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Doğaroğlu müracaat yaptı

Yusuf Doğaroğlu 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Antalya İbradı Belediye Başkanlığı için MHP Genel Merkezinde müracaatta bulundu

MHP İbradı Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Doğaroğlu müracaat yaptı

Yusuf Doğaroğlu Yaptığı Paylaşımda "İbradı MHP Belediye Başkan Adaylığı müraacatını yaptım. Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettim, arşivden çalışmalarımızı ve İbradı Gazetesini sundum, kızlarımın selamını ilettim. Şahsıma duyulan güven, çalışmalarımızın beğenilmesi ve Belediye Başkan Adaylığıma verilen destek için bilge Liderim Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli'ye Teşekkür ediyorum. Kızlarımı yavru Bozkutları sizin için öpeceğim Genel Başkanım. Genel Başkanım Devlet Bahçeli'nin selamları var hemşerilerime. Söz veriyorum sessizlerin sesi sorunların çözümü olarak çıktığım bu hizmet yolunda başarılı olacağız. İbradı da yerel de halkımızla birlikte iktidar olacağız.

İbradı için sahadayım, İbradı  MHP Belediye Başkan Adaylığı için müracaatı yaptım. MHP Genel Başkan Yardımcım Sadri Durmaz ve Antalya Milletvekilim Hilmi Durgun'u ziyaret ettim. Biz birilerinin yanlışını savunmak zorunda değiliz ki. Sessizlerin sesi sorunların çözümü olarak sahadayız, halkımızla birlikte değişim ve yenilik yapacağız. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverlikleri için Milletvekilim Hilmi Durgun ve Genel Başkan Yardımcım Sadri Durmaz'a teşekkür ediyorum. O zaman bu zaman.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen göreve başladı  .HATİCE SEKMEN KİMDİR?
İbradı

Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen göreve başladı .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Ak Parti adayı Hatice Sekmen İbradı'nın ilk kadın belediye başkanı olarak seçimim galibi oldu.. .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

BBP  Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu  İlçe Seçim de
İbradı

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu İlçe Seçim de

Büyük Birlik Partisi Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı İbradı Haber Yusuf Doğaroğlu Çalışmalara İlçe seçim kululundan başladı.

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf  Doğaroğlu çalışmalara başladı
İbradı

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu çalışmalara başladı

İbradı BBP Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. 5 ay önce çıktığım hizmet yolunda bu gün BBP İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetiminin davetini değerlendirdim ve BBP İbradı Belediye Başkan Adayı oldum.

TÜRSAB 'ta yeni Düzenleme  en az 5'e bölünüyor.
İbradı

TÜRSAB 'ta yeni Düzenleme en az 5'e bölünüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi’nde bazı seyahat acenteleri ve TÜRSAB’ın eski yöneticileriyle bir araya geldi. 

Antalya voleybol turnuvasında şampiyon olan İbradı Nefise Yılmaz İpek Orta okulu kız voleybol takımı ödüllendirdi.
İbradı

Antalya voleybol turnuvasında şampiyon olan İbradı Nefise Yılmaz İpek Orta okulu kız voleybol takımı ödüllendirdi.

Antalya İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş voleybol turnuvasında şampiyon olan İbradı Nefise Yılmaz İpek Orta okulu kız voleybol takımını kutladı ve ödüllendirdi.

İbradı noteri göreve başladı
İbradı

İbradı noteri göreve başladı

Antalya'nın İbradı ilçesine atanan Noter Zehra Karaarslan Hükümet konağında görev yapmaya başladı.