“TANIŞMA VE HEDİYELEŞME" GEZİSİ
Antalya Korkuteli İlçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu öğrenci ve velileri, ilçeye bağlı Kevzer İlkokulu'na tanışma ve Hediyeleşme" gezisi düzenlediler.
Yaşar Salih Tekin İlkokulu 2-D sınıfı öğretmeni Nafia Kapukıran Karaman ve velilerin hazırladıkları bir etkinlik, kız meslek lisesi öğretmen ve öğrencileri de etkinliğe destek verdi.
Öğrenci velileri ve öğrencilerin gayretleri ile Sınıf öğretmeni Nafiye Kapukıran Karaman ve Yaşar Sadi Tekin İlkokulu okul müdürü Şahali Şah eşliğinde düzenlenen etkinlikte, Tanışma, hediyeleşme, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri ile öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdi.
Yaşar Sadi Tekin İlkokulu okul müdürü Şahali Şah, “Etkinlikte emeği gecen basta öğrenci ve velilerimize, misafirperverliği için Kevzer İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Fatma Keçeli ve okul personeline, etkinlik boyunca öğrencilerinize destek olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi.
Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinin parlayan eğitim kurumlarından Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu, büyük bir başarıya daha imza attı. Okulun başarılı öğrencilerinden Görkem Kayra Yavaşlar, Parasız Yatılılık ve Bursluluk (PYBS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 1 yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünler yapılan açılış ile sergilenmeye başlandı
Korkuteli ilçesi Beğiş susuzu Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Tahsin Aksu, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine ataması yapılan Alper Kaan Yurt’un yönetim kurulu üyeleri belli oldu.
Korkuteli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.