Selvi Kılıçdaroğlu Antalya 'da üreten kadınlarla buluştu

Selvi Kılıçdaroğlu ilk olarak İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Hurma’daki bitki üretim tesisini gezdi. 

Selvi Kılıçdaroğlu Antalya 'da üreten kadınlarla buluştu

 

Selvi Kılıçdaroğlu üreten kadınlarla buluştu
Antalya’da bulunan Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri ile üretim seralarında incelemelerde bulundu.
Selvi Kılıçdaroğlu ilk olarak İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Hurma’daki bitki üretim tesisini gezdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de eşlik ettiği ziyarette ilk olarak mevsimlik tohum atım bölümüne geçildi. Burada çalışan kadınlarla bir süre sohbet eden Selvi Kılıçdaroğlu, tohum atımı yaptı. Mevsimlik çiçeklerin üretildiği bölümde kadın işçilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, ardından çelikleme yöntemiyle bitki üretimini yerinde gördü.

 

YILLIK 50 MİLYON TASARRUF

Tesiste 7 milyonu mevsimlik çiçek, geri kalanı çalı formunda bitki olmak üzere yılda 20 milyon üretim yapıldığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi üretimi sayesinde yıllık 50 milyon TL tasarruf sağladığını da belirtti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanı Çiğdem Hacıoğlu tohumdan dikime çiçek ve bitkilerin üretim evreleri hakkında Selvi Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

HIDIRELLEZ İÇİN GÜL DİKTİ

Çim yapımı hakkında da bilgi alan Selvi Kılıçdaroğlu daha sonra Hıdırellez için gülfidanı dikti. Kılıçdaroğlu, gülfidanı altına dilek bilekliği marteniçka bağlayarak “Güzel günler görelim. Baharın bereketi ülkemizin her yanını sarsın” temennisinde bulundu. Selvi Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP) üyesi kadınların ikram ettiği pişiden yedi. Kadınlar, Kılıçdaroğlu’na içinde kendi imalatları olan yöresel ürünlerin yer aldığı sepet hediye etti.

BARBAROS ÇAY BAHÇESİNİ GEZDİ

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ardından Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesis olarak yenilediği Barbabos Aile Çay Bahçesi’ni gezdi. Kılıçdaroğlu, burada personel ve vatandaşlarla sohbet etti.

MİNİKLERLE BİRARAYA GELDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Yenigün Kreşi’ni de ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, miniklerle biraraya geldi. Sınıfları gezen Kılıçdaroğlu, öğrencilerle boyama yaptı. Kreş öğrencileri ziyarette mini bir gösteri sundu. Gösteriyi büyük bir keyifle izleyen Selvi Kılıçdaroğlu, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı
Antalya

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı

Burada gerçek anlamda millet var, dil var, adalet var. Bu 7000 yıl evvel olan bir şey. Mesela bir başka örnek, futbolu İngilizlerin bulduğu söylenir ama futbol ilk defa Türk kadınları tarafından oynanan bir oyundur. Kayıtlarda da bu konu geçer.

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt
Korkuteli

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt

YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçe Yazır Mahallesi'ne Süt Tankı
Korkuteli

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçe Yazır Mahallesi'ne Süt Tankı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefi doğrultusunda çiftçilere desteklerini sürdürüyor. Korkuteli ilçesine bağlı Yazır Mahallesi'nde 

Başkan  Böcek  "Çallı Kavaşağı Alt Geçit Temizlenerek Açıldı "
Döşemealtı

Başkan Böcek "Çallı Kavaşağı Alt Geçit Temizlenerek Açıldı "

Antalya'mızda sel felaketi sonrası hayatı normale döndürmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.,Diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek

Antalya Başkan Adayı Tütüncü’ye Demre’de coşkulu karşılama
Demre

Antalya Başkan Adayı Tütüncü’ye Demre’de coşkulu karşılama

Antalya’yı Altın Çağı’na taşıyacak seçim çalışmalarını Demre’de sürdüren Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, ilçe sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Turunçlar Ekonomiye Kazandırılıyor  İstihtama katkı saglıyor
Korkuteli

Turunçlar Ekonomiye Kazandırılıyor İstihtama katkı saglıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın simgesi turunçları hem ekonomiye kazandırıyor hem de kadın kooperatifçiliğine destek sağlıyor.