Sondakika Düzce Merkezli Deprem

Düzce Gölyaka ilçe merkezli 5.9 Büyüklüğünde Deprem Vatandaşları uykudan uyandırdı

Sondakika Düzce Merkezli Deprem

Düzce ili Gölyaka ilçe merkezli 23 Kasım 2022 çarşamba günü saat 04.08 sularında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

  Düzce başta olmak kaydı ile  Bolu,Sakarya,Kocaeli ,İstanbul,Bursa,Bilecik ,Bartın  ve birçok ilde hissedilen deprem korkulu anlar yaşattı.   Artçı depremler yaklaşık 1.5 saat sürdü .İlk yapılan açıklamalarda can kaybı yaşanmadığı  öğrenildi .  Gelişmeleri  aktarmaya devam edeceğiz. 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kepez'de Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı
Antalya

Antalya Kepez'de Dengesini kaybederek kayalıklardan düşen kadını ekipler kurtardı

Olay,29 mart 2026 pazar günü saat 13.30 sıralarında Antalya Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Mimar Turgut Cansever Caddesi üzerinde bulunan Mazıdağı seyir alanında meydana geldi.

Antalya AFAD'A Çok Amaçlı Modern Bina Temeli Atıldı
Döşemealtı

Antalya AFAD'A Çok Amaçlı Modern Bina Temeli Atıldı

AFAD Başkanlığı ve Kuveyt Kızılayı işbirliği ile projelendirilen Antalya İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Projenin tamamlanmasıyla 37.500 metrekarelik kampüste 13.000 metrekarelik inşaat alanı ile Antalya'ya modern bir afet yönetim merkezi kazandırılacak.

KAYIP KIZ BULUNDU
Elmalı

KAYIP KIZ BULUNDU

11 yaşındaki kız çocuğu Elmalı'da kayıp!

SON DAKİKA ANTALYA ‘DA KORKUTAN DEPREM
Antalya

SON DAKİKA ANTALYA ‘DA KORKUTAN DEPREM

Antalya 'da Merkez Üssü Kumluca olan bir deprem meydana geldi . 21 Aralık 2018 cuma günü AFAD'dan yapılan açıklamada