Manavgat

Tarihi eser operasyonunda 3 kişi tutuklandı , 1 şüpheli adli kontrol

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan tarihi eser operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Tarihi eser operasyonunda 3 kişi  tutuklandı , 1 şüpheli adli kontrol

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan tarihi eser operasyonunda 3 kişi tutuklandı, 1 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Manavgat İlçe Jandarma ve Antalya İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 5 adet kafa figürü ve 1 adet insan figürü olmak üzere 6 adet tarihi eserin ele geçirildiği operasyonda 4 şüpheli yakalanmıştı.
Jandarma ekiplerinin olayla ilgili olarak yakalayarak gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Mehmet Ali Sülek, Barış Sülek ve İsmail Güler tutuklanarak Ilıca Cezaevine gönderilirken, A. H. A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Finike 'de Bağ ve bahçelere dadanan  hırsızları jandarma yakaladı
Finike

Finike 'de Bağ ve bahçelere dadanan hırsızları jandarma yakaladı

Antalya’nın Finike ilçesinde bağ ve bahçelere girip hırsızlık gerçekleştirdiği şüphesiyle jandarma tarafından gözaltına alınan 5 şahıs, çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı
Manavgat

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel personelinin taşındığı servis midibüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada işte detaylar

Süper bir yıldız doğuyor! Mehmet Başkan Bozkurt
Manavgat

Süper bir yıldız doğuyor! Mehmet Başkan Bozkurt

Antalya Manavgat belediyesi nin Türk güreşine armağan ettiği isim İnanılmaz yetenekli, Hızlı, Karışık ve kararlı... Minder, Yağlı fark etmiyor âdeta bir makina! Afyon'da yapılan Türkiye Şampiyonasında Show yaptı şampiyon oldu...

Turizmci Nesrin Burut  Antalya'da  Defnedildi
Manavgat

Turizmci Nesrin Burut Antalya'da Defnedildi

Başarıları ile kendinden söz ettiren Turizmci Nesrin Barut 'un vefatı sevenlerini üzdü.

Köprülü Kanyon  rafting  Milli Parkı Nerede
Manavgat

Köprülü Kanyon rafting Milli Parkı Nerede

Antalya ili Manavgat ilçesinde Bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda dinlenme ve konaklama imkanları, nehrin her iki yanında bulunan yeme-içme tesisleri

Antalya 'da merdiven yapımına başlandı
Manavgat

Antalya 'da merdiven yapımına başlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde bulunan Türkbeleni Mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla merdiven yapımına başladı.