Türkiye'nin en büyük 500 firma arasında yerini aldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı ve Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarının yer aldığı İSO 500 listesinde yer aldı

Türkiye'nin en büyük 500 firma arasında yerini aldı

AS Çimento 2022 İSO 500 listesinde

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı ve Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarının yer aldığı İSO 500 listesinde yer aldı

Burdur’un Bucak İlçesi’ne bağlı Kızılkaya Beldesi’nde faaliyet gösteren Türk Sanayisi’nin ve çimento sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çimento, 1997 yılında Antalya’da kuruldu.

AS Çimento’nun sitesinden edindiğimiz bilgiye göre; Burdur’un Bucak ilçesindeki 2003 yılında çimento fabrikasını kuran ve büyümeye devam eden AS Çimento, hızlı gelişim göstererek 1. Klinler hattı yatırımını 2005’te, 2. Klinler hattı yatırımını ise 2008 de yaptı. 2010 yılında 6.5 milyon ton çimento öğütme kapasitesi ile Avrupa’da tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük entegre çimento üreticisi konumuna yükseldi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı ve Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarının yer aldığı İSO 500 listesinde yer aldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İSO 2022 yılı araştırma sonuçlarını değerlendirerek, "Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi firmasını başarılarından dolayı kutlar, ülkemiz ve ilçemiz ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Tüm sanayicilerimizi, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Burdur Tren Garı’nda AS Çimento’ya ait konteynerler, yine kendilerine ait vinçle trenlere yükleniyor ya da trenlerden indiriliyordu. Yaptığımız araştırmaya göre, AS Çimento’ya ait vinçin 2023 yılı Ocak ayında söküldüğü ve artık kullanılmadığı bilgisini edindik.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı
Kaş

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı

Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Serik'te Uluslararası Eğitim ve Kariyer Seminerleri Düzenlendi
Serik

Serik'te Uluslararası Eğitim ve Kariyer Seminerleri Düzenlendi

Antalya Serik ilçesinde, yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrenci ve velilere yönelik geniş kapsamlı "Uluslararası Eğitim ve Kariyer Semineri" gerçekleştirildi.

Korkuteli Halk Eğitim Merkezi 2025 Yılsonu Sergisi
Korkuteli

Korkuteli Halk Eğitim Merkezi 2025 Yılsonu Sergisi

Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 1 yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünler yapılan açılış ile sergilenmeye başlandı

Antalya Serik Belediyesi Ramazan kolisi dağıtımını sürdürüyor
Serik

Antalya Serik Belediyesi Ramazan kolisi dağıtımını sürdürüyor

Ramazan Ayı'nın manevi atmosferinde paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek isteyen Serik Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına destek olmayı sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek AESOB 'un geleneksel iftar yemeğine katıldı
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek AESOB 'un geleneksel iftar yemeğine katıldı

Antalya Mimar Sinan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AESOB’un geleneksel iftar yemeğine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Elmalı’da siyasi partileri, STK’ları buluşturan açılış  By Parla Takı ve Aksesuar Mağazası Açıldı
Elmalı

Elmalı’da siyasi partileri, STK’ları buluşturan açılış By Parla Takı ve Aksesuar Mağazası Açıldı

Elmalı’da birbirinden farklı takı ve aksesuar ürünlerinin bir arada sunulduğu By Parla Takı ve Aksesuar mağazasının açılışı, belediye başkan yardımcısından, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, muhtarlardan, meclis üyelerine, oda ve kooperatif başkanlarından ilçenin önde gelen işadamlarına kadar büyük bir kitleyi buluşturdu.