Uluslararası Şehirler Derneği tarafindan düzenlenen "Yılın Sanatçısı Ödülü" ne bu yıl Antalya Devlet Senfoni orkestrası Flüt sanatçısı Doç. LELYA BAYRAMOĞULLARI lâyık görüldü.
Crown Plaza Otelinde düzenlenen plâket töreninde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan Uluslararası Şehirler Derneği kurucu Başkanı Bülent YÜKSEL yaptığı konuşmada derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.
Sanatçıya piyano ile Ekaterina AKTİ eşlik etti..
Sanatçı Bayramoğulları konserine Depremzedelere ithafen, "SARI GELİN, LES CHEMINS DE L'AMOUR ve
VALSE CAPRICE" eserlerini seslendirdi..
Törene katılanlar müzik dinletisini hayranlıkla izlediler.
Toplantıya Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı İdris TAŞ, basın mensupları ve davetliler katıldı.
Antalya Ticaret Borsası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’nda ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, bu yıl 14. kez düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in Almanya’da yapılacağını açıkladı.
Manavgat Belediyesi’ne bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde 2025-2026 eğitim öğretim yılı ön kayıt süreci başladı.
Antalya’da, 2025 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması, Muratpaşa Camii’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi
Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Antalya Serik ilçesinde, yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrenci ve velilere yönelik geniş kapsamlı "Uluslararası Eğitim ve Kariyer Semineri" gerçekleştirildi.
Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 1 yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru ürünler yapılan açılış ile sergilenmeye başlandı