Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı köyde yangın çıktı. Yangında 200 dönüm tarım arazisi ve balyalar kül oldu.
Korkuteli’ne bağlı Küçükköy mahallesinde meydana gelen yangında 200 dönüm Tarım Arazisi ile balyalar kül oldu
Olay, Küçükköy ovasında meydana geldi. Tarım arazisinde çıkan yangının görülmesi üzerine çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbarla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 200 dönüm arazi ve 60 balya küle döndü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya’nın Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’nde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) iş birliğiyle düzenlenen "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik Bilgilendirme Toplantısı", ATSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan anız yangını düğmeli evlere sıçradı. Yangında 100 yıllık iki düğmeli ev küle döndü, yakınındaki iki ev de zarar gördü.
Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.
Korkuteli Belediyesi, Taşkesiği Mahallesi’nde evi yanan Ahmet Asar’a yardım eli uzattı. Yangında evini kaybeden Asar’a geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla belediye tarafından konteyner desteğinde bulunuldu.
Antalya’da iki katlı bir gecekonduda çıkan yangında evde yalnız bırakılıp ölümle burun buruna gelen ve ambulansa alındığında ‘Annemin parası yok ama’ diyerek gözyaşı döken çocuklar için devamı haberimizde