Yeni Başkan Çetin Antalya da Ak Partiyi Birinci Parti Yapacağız

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yaptığı ilk basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi

Yeni Başkan Çetin  Antalya da Ak Partiyi Birinci Parti Yapacağız

 

      AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yaptığı ilk basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Çetin, “Hep beraber Antalya'da partimizi birinci yapacağız. Hem yerelde hem genelde Cumhurbaşkanımıza yüz akıyla Antalya'da kaldığı yerden başarılarımızı artırarak devam edeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Antalya İl Başkanlığı'na atanan Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Grup sözcüsü Ali Çetin, İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Ali Çetin'in ailesi ve çok sayıda partili katıldı.
'HAKKA HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMAKTADIR'
AK Parti Antalya teşkilatının birlik, beraberlik ve huzur siyasetinin örneği olduğunu anlatan Ali Çetin, “Bu bayrak ve hizmet değişim sürecinde öne çıkan yegane kavram birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk olmuştur. 2023 seçiminin arefesindeyiz. AK Partimiz milli ve manevi değerlerine sarsılmaz bir bağlılıkla, son 21 yılda Antalya'mıza ve dahi ülkemize saymakla bitiremeyeceğimiz muhteşem eserler ve hizmetler üretmiştir. Ayrıca dünyanın salgın sonrası zor zamanlarında dahi bu eserleri üretmeye devam ettiği hepimizin malumudur. Özetle AK Parti ve AK Parti kadrolarında halka hizmet, hakka hizmet etmek anlayışıyla çalışmaktadır" dedi.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Son 4 yıl içerisinde belediyelerde AK Partili kadrolarda görev yaptığını aktaran Ali Çetin, “Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında 'Türkiye Yüzyılı' ufuk ve vizyonunu ortaya koyan AK Partimiz, Antalya'mıza ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde bir lige taşıma arzusundadır. AK Parti 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde AK Parti'mize gönül ve emek vermiş tüm ak gönüllü dava arkadaşlarıyla beraber, daha büyük bir heyecan ve coşkuyla, hiçbir şekilde ama veya fakat demeden büyük bir heyecanla çalışarak dünya lideri, adam gibi adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a buradan hep birlikte göndereceğiz. Bizim siyaset ve teşkilat ile aramızdaki en kıymetli bağ partimizle kurulmuş olan bağdır. AK Parti'mize üye olan üyelerimizden mahalle teşkilatlarımıza, sandık kurullarımızdan ilçe başkanlarımıza kadar bu sevdaya gönül veren kardeşlerimize, dünden bugüne partimize gönül veren yol arkadaşlarımıza sesleniyorum; Bugün birlik, beraberlik, kardeşlik ve heyecanla, aşka çalışma günüdür" diye konuştu.
'YÜKÜ HEP BERABER GÖĞÜSLEYECEĞİZ'
AK Parti'de hizmet yarışında bayrağı kendisinin devraldığını vurgulayan Çetin, "Bu bir bayrak yarışıdır, partimizde görevler sorumluluklar hiçbir zaman bitmiyor. Duruşumuzla, tavrımızla, aidiyetimizle, partiye olan sevdamızla, sizlere karşı olan diyaloğumuzla, iki sefer Ankara'ya il başkan adayı olarak Ankara'ya gittim. Bu gidişim üçüncüydü. Bizde küsmece, darılmaca, gücenmece yok. Çünkü hizmet etme anlayışıyla gidiyoruz. Bugün sorumluluğu aldık, bu yükü hep beraber göğüsleyeceğiz. Hep beraber Antalya'da partimizi birinci yapacağız. Hem yerelde hem genelde Cumhurbaşkanımıza yüz akıyla Antalya'da kaldığı yerden başarılarımızı arttırarak devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 2 MART’TA ANTALYA’YA GELİYOR
Muratpaşa

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 2 MART’TA ANTALYA’YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mart Cumartesi günü Antalya’ya bir ziyaret gerçekleştirecek.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den KUTSO’ya Ziyaret
Kumluca

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den KUTSO’ya Ziyaret

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve beraberindeki heyet Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin istişarelerde bulunuldu.

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Kepez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

“Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” İçin Antalya'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil oldu
Aksu

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen Mehmet Yeşil Yeşil oldu

Aksu Güreşleri Başpehlivanı kim oldu. Antalya Aksu Güreşlerinde Oldukça zorlu geçen finalde ise Cengizhan Şimşek’i yenen Mehmet Yeşil Yeşil başpehlivanlık kemerini kazandı. Güreş ağalığını ise Şahin Kırbıyık aldı.

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel  Yeniden Başkan
Antalya

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.