Antalya’da satmak için notere götürülen otomobil seyir halindeyken alev topuna döndü. Büyük hasar alan otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Olay, saat 13.30 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akman idaresindeki 06 RA 390 plakalı otomobil satış işlemleri için notere götürüldüğü sırada seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yanan otomobil kısa sürede alev topuna dönerken çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yanan araç olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Araç sürücüsü, gözleri önünde yanan aracını çaresizlikle izlerken, araçta büyük hasar meydana geldi.
Antalya'da Otogara yolcu almaya giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı. Neyse ki kazada can kaybı yaşanmadı.
Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 2025 Yılı Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları sonuçlandı Mustafa Ünal ve Samiye Kebabçık İl Birincisi Oldu
Türkiye’nin tarım ve gıda sektöründeki en önemli fuarlarından biri olan ANFAŞ Fresh Antalya, 18-20 Eylül 2025 tarihleri arasında ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.
Antalya’da siyasette dikkat çeken gelişmeler yaşandı. AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreniyle, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Demre Belediye Başkan Adayı Mehmet Koparıcı ile Demre Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz AK Parti’ye katıldı.
Antalya’nın Demre ilçesinde, tarihi kalıntıların arasında yer alan berrak sularıyla ünlü Hamidiye Koyu, deniz yolculuğuna çıkan tatilcilerin uğrak noktalarından biri olmaya devam ediyor. Koyda dikkat çeken isimlerden biri ise 58 yaşındaki Fatma Mazılı ve gelini Meryem Mazılı. devamı haberimizde
Antalya Elmalı 19 Eylül 2025 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Elmalı'da elektrikler kesilecek mi? Antalya Elmalı'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...