Muratpaşa

Yuvaya Döndüm Dedi CHP Muratpaşa Aday adayı Oldu Davut Çetin Kimdir

Yuvaya Döndüm Diyen Eski Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adaylığına Müracaat etti

Yuvaya Döndüm Dedi CHP Muratpaşa  Aday adayı Oldu Davut Çetin Kimdir

CHP Antalya Muratpaşa İlçe Başkanlığına Müracaat evraklarını Veren eski Antalya Ticaret ve sanayi Oda başkanı Duvut Çetin "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ‘Yüzyılın Değişimi’ ile başlayan rüzgarı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde güçlü bir birliktelikle iktidar yolunda fırtınaya dönüştüreceğimizden emin olarak bugün ‘Baba Evimin’ kapısındayım.“Değerlerini koruyarak yenilenen Muratpaşa” diyerek geçmişi koruyan, geleceği yenilikçi bir bakışla inşa eden, mutluluğu, refahı, katılımcılığı hedefleyen, şeffaf, çevre duyarlılığına sahip sosyal belediyecilik anlayışıyla ve yeni bir heyecanla yola çıkıyoruz.Bu hedef doğrultusunda Büyük Atatürk’ün dünyanın en güzel yeri olarak nitelendirdiği Antalya’mızın incisi Muratpaşa’mızın Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim".dedi 

Davut Çetin Kimdir 

 

9 Temmuz 1965 yılında Antalya'da dünyaya geldim.

 

İlkokulu Antalya Namık Kemal İlkokulu'nda, ortaokulu Antalya Merkez Ortaokulu'nda tamamladım. Lise eğitimim için Antalya Endüstri Meslek Lisesi Makine Bölümü’ne birincilikle kabul edilerek bu okuldan derece ile mezun oldum. Mesleki eğitimimin devamı için Akdeniz Üniversitesi Makine Ressamlığı Bölümü’nü tercih ederek yine lise yıllarında olduğu gibi buradan da bölüm birincisi olarak mezun oldum.

 

İş hayatıma ilk olarak öğrencilik yıllarım boyunca yaz aylarında babamın sanayideki iş yerinde çırak olarak başladım. Daha sonra 1987 yılında üniversiteden mezun olmamın ardından yine sanayide yedek parça ticareti yaparak devam ettirdiğim iş hayatımı, babamın kurduğu şirket olan Çetin Motor Yenileme'yi 1999 yılında devralarak sürdürdüm. Firmamızda sektörde her zaman önde gelen bir şirket olma amacıyla yaptığımız çalışmalarımız ile GMY Çetin Motor Yenileme bugüne kadar ülke çapında birçok başarı kazanmıştır.

Bunun yanında 2015 yılında İstanbul'da bir otomatik şanzıman yenileme firmasının ortağı olarak yine otomotiv sektöründe farklı alanlarda çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Doğduğum ve büyüdüğüm Antalya'nın bir aşığı olarak kentin her anlamda ileri gitmesi ve dünyaya örnek bir kent olması için her zaman istekli oldum. Bu konuda sivil toplumun gücüne ve etkinliğine olan inancımla Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na 1999 yılında yapılan seçimlerin ardından sektörümü temsilen adım attım. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Meslek Komitesi Üyeliği, Bütçe Komisyonu Üyeliği, Ulaşım Komisyonu Üyeliği, Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Ardından 2015 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve geldim. 2018 yılında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına layık görmelerinin ardından Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev aldım.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2022 yılında yapılan seçimlerinde YSK kararı ile görev sürem tamamlanmış olup konu ile ilgili hukuki süreç halen devam etmektedir.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Yeniden ATSO Başkanı Seçilen Çetin'den açıklama
Antalya

Yeniden ATSO Başkanı Seçilen Çetin'den açıklama

Yeniden ATSO Başkanı Seçilen Çetin: “140 yıllık çınarın bayrağını daha yukarıya taşıyacağız“

ATSO'da Başkan Çetin Güven Tazeledi
Antalya

ATSO'da Başkan Çetin Güven Tazeledi

1 Ekim’de Meslek Komitesi seçimleri ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) başlayan seçim sürecinde Başkan Davut Çetin yeniden seçilerek, güven tazeledi.

ATSO Kasım Meclis’i Online Olarak Yapıldı
Antalya

ATSO Kasım Meclis’i Online Olarak Yapıldı

ATSO KASIM MECLISI ONLINE OLARAK YAPILDI.

Antalya Muratpaşa Covid-19 Mesaisi
Muratpaşa

Antalya Muratpaşa Covid-19 Mesaisi

Covid-19 mesaisi.

ATSO Antalya AB Bilgi Merkezi’nden Çevrim İçi Sohbetler
Antalya

ATSO Antalya AB Bilgi Merkezi’nden Çevrim İçi Sohbetler

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO Antalya AB Bilgi Merkezi tarafından Avrupa KOBİ Haftası kapsamında 24-27 Kasım tarihleri arasında alanında uzman konuşmacıların katılımıyla KOBİ’lere yönelik “Çevrim İçi Sohbetler” düzenleneceğini bildirdi.

İhracatçı 'ya Sevindici Haber Başkan Çetin'den Geldi.
Antalya

İhracatçı 'ya Sevindici Haber Başkan Çetin'den Geldi.

Antalyalı ihracatçıları sevindiren karar Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Rekabet Kurulu, Odamızın girişimleri sonucunda Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri'nin pazardaki aşırı fiyatlama uygulamalarına dur dedi."