Alanya

17.si düzenlenen Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 17.si gerçekleştirildi. Final Mücadelesi sonucunda Ali Gürbüz Alanya 17. Gökbel Yağlı Güreşlerinin şampiyonu oldu.

 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı

 

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer bu yıl 17.si düzenlenen Gökbel Yaylası Yağlı Güreşlerine katıldı
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 17.si gerçekleştirildi. Gökbel Yaylasında düzenlenen festivale Kaymakam Ürkmezer ile birlikte; Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Mhp Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Mhp Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı ve Gökbel Güreş Ağası Eray Erdem, Protokol Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.
Dualar edilmesiyle başlayan 17. Alanya Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde; protokol tarafından başpehlivanların kura çekimleri gerçekleştirildi. 50 Başpehlivan ve her yaştan 1000 güreşcinin kol bağladığı Gökbel güreşlerinde pehlivanlar kıran kırana mücadele verdi. 17. Gökbel Güreşlerinin finalinde Başpehlivanlardan Ali Gürbüz ve Özkan Yılmaz kıyasıya mücadele etti. Final Mücadelesi sonucunda Ali Gürbüz Alanya 17. Gökbel Yağlı Güreşlerinin şampiyonu oldu.
Gökbel Şenlikleri ve Yağlı Güreşlerinde emeği geçen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Belediye çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Alanya’mızın vazgeçilmezlerinden olan ve bu yıl 17. si düzenlenen geleneksel Gökbel Yaylası Şenlikleri ve Yağlı Güreşlerine bu yılda tüm vatandaşlarımızla birlikte doyasıya yaşadık. Yağlı Güre 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldışler sonucunda şampiyon olan Başpehlivan Ali Gürbüz’ü ve mücadele eden tüm güreşçilerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.
Alanya Belediyesi 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı
#Gökbelyaylası 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı
#YağlıGüreş 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı

 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı 17.si düzenlenen Alanya  Gökbel Yaylası Yağlı Güreşleri Yapıldı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Elmalı'da yarım asırlık İçme Suyu Hattı Değiştiriliyor
Elmalı

Antalya Elmalı'da yarım asırlık İçme Suyu Hattı Değiştiriliyor

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da Gündoğan, Karyağdı, Yeni Mahalle ve İplik Pazarı mahallelerinde 50 yıllık içme suyu hatlarını yeniliyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek  KONYSİAD’ın konuğu oldu
Konyaaltı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek KONYSİAD’ın konuğu oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KONYSİAD) güz dönemi toplantısına katıldı. Antalya ve Konyaaltı için hayata geçirdiği ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Böcek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi
Konyaaltı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi

Sultan Akkaş ile Hayatını Birleştiren Turan Balaban 'ın Nikahını Başkan Muhittin Böcek Kıydı .

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu
Elmalı

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin TL’ye tekrar aldı.671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını final mücadelesinde Osman Kan’ı yenen Ali Gürbüz kazandı.

CHP'de  Genelde Sular Durulmazken  Antalya'da Başkan Böcek Kışkırtıyor Başkan Uysal Toparlıyor
Serik

CHP'de Genelde Sular Durulmazken Antalya'da Başkan Böcek Kışkırtıyor Başkan Uysal Toparlıyor

CHP'DE SULAR DURULMUYOR, ANTALYA'DA BÖCEK KIŞKIRTIYOR UYSAL TOPARLIYOR Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya İlçe kongreleri, Serik ilçe kongresinin yapılması ile tamamlandı. İl kongresi ise 16 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Antalya Korkuteli Yelten'deki  Tarhana  Şenliğinde  Kazanlar Dolusu Tarhana İkram edildi
Korkuteli

Antalya Korkuteli Yelten'deki Tarhana Şenliğinde Kazanlar Dolusu Tarhana İkram edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Korkuteli’nin Yelten Mahallesi’nde bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Tarhana Şenliği’ne katıldı.