Elmalı

667. Elmalı güreşleri 6-7-8 Eylül’de başlıyor

Başkan Böcek tüm güreş severleri Elmalı’ya davet etti

667. Elmalı güreşleri 6-7-8 Eylül’de başlıyor

Başkan Böcek tüm güreş severleri Elmalı’ya davet etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu yıl 667.’si düzenlenecek olan Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin adına yakışır bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıkların sürdüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Elmalı güreşlerine gereken tüm desteğin verildiğini söyleyen Böcek, tüm güreş severleri 6-7-8 Eylül tarihlerinde Elmalı’ya davet etti. Türkün ilk er meydanı 667. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, güreş organizasyonuyla ilgili konuları görüşmek üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

BAŞKAN BÖCEK DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Elmalı’da bu yıl 667’ncisi düzenlenecek olan güreşlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi işbirliği içerisinde gerçekleşeceğini belirten Başkan Muhittin Böcek, “Sevgili güreşçilerimizle, güreş severlerimizle, güreş ağalarımızla hep beraber inşallah 6-7-8Eylül’de bu organizasyonu en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlar olarak Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerine destek verenlere teşekkür ediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak yönetici arkadaşlarımız ve yetkililerimizle Elmalı’da olacağız” dedi.

“Din ve devlet işlerimizi ayırdığımız gibi sporla da siyaseti ayırmış birisi olarak 25 yıldır bütün güreşlerimize, er meydanlarımıza gideriz, gitmeye de devam edeceğiz” diyen Başkan Böcek, Elmalı’ya tüm güreş severleri davet etti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu
Elmalı

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin TL’ye tekrar aldı.671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını final mücadelesinde Osman Kan’ı yenen Ali Gürbüz kazandı.

671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin  Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu
Elmalı

671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

10 Eylül 2023 pazar günü yapılan geleneksel 671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı Kim oldu Osman Kan İle Güreşen Ali Gürbüz  Başpehlivan oldu

Elmalı 671 Geleneksel Yağlı pehlivan Güreşlerinde Ali Gürbüz ve Osman kan Finalde
Elmalı

Elmalı 671 Geleneksel Yağlı pehlivan Güreşlerinde Ali Gürbüz ve Osman kan Finalde

Bu yıl 671. düzenlenen Türkiye’nin en eski er meydanı Geleneksel Elmalı Yağlı Güreşleri devam ediyor. Biraz sonra ise final güreşleri başlayacak. 672 yağlı pehlivan ağa Hakan Çetin oldu.

Elmalı  671 Yağlı Pehlivan Güreşleri Yarı Final belli oldu
Elmalı

Elmalı 671 Yağlı Pehlivan Güreşleri Yarı Final belli oldu

Geleneksel 671 Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri 8,9,10 Eylül 2023 tarihlerinde devam ediyor.yarı final belli oldu.

Tarihi geleneksel 671.  Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Dualarla Başladı.
Elmalı

Tarihi geleneksel 671. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Dualarla Başladı.

Tarihimizin en eski güreş organizasyonu 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri efsane Başpehlivan merhum Recep Gürbüz'ün kabir ziyaretinin ardından Türk'ün İlk Er Meydanı Elmalı Güreş Sahasında kurbanların kesilmesi, duaların yapılması ile başladı.

Elmalı 9'uncu Temsili Yörük Göçü  Coşkuyla Tamamladı
Elmalı

Elmalı 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamladı

Elmalı Belediyesi ve Batı Toroslar Yörük ve Türkmen Dernekleri ile birlikte organize ettiği 9'uncu Temsili Yörük Göçü Coşkuyla Tamamlandı.