Korkuteli

Acılı baba, oğlunu kazada kaybetti; Sürücünün serbest bırakılmasına isyan etti

Korkuteli’nde 13 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden ve otomobil sürücüsü serbest bırakılan acılı baba Osman Kaynarca, sürücünün serbest bırakılmasına isyan etti.

Acılı baba, oğlunu kazada kaybetti; Sürücünün serbest bırakılmasına isyan etti

Korkuteli’nde 13 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden ve otomobil sürücüsü serbest bırakılan acılı baba Osman Kaynarca, “Benim çocuğumun kaza yapmış olduğu yerde çok kişi kaza yaptı. Ama buraya hiçbir önlem alınmadı. Benim çocuğum 13 yaşındaydı daha. Burada hız sınırı normal araba 50, tonajlı araba 30 ama bu oğluma çarpan sürücü 120 kilometre süratle geliyor” dedi.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 23 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen kazada yaya geçidinden geçmek isteyen Bedirhan Kaynarca’ya (13) Murat U. (23) idaresindeki 15 AAT 474 plakalı otomobili ile çarptı. Kazanın ardından Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırılan Kaynarca, buradaki ilk tedavisinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaynarca burada doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Oğlunun çıraklık eğitiminde sanayide çalıştığı belirten baba Osman Kaynarca, sanayi durağındaki dolmuşların Bedirhan’ı almadığı için hastane önündeki durağa gitmek istediğini söyledi. Burada oğlunun yaya geçidinden geçmek istediği sırada 120 kilometre süratle çarpıldığını söyleyen baba Kaynarca, “Suçlular şu anda serbest. Sadece burada polisin üfleme yaparak almış olduğu alkol testi var, o da bir kişi. Arabada üç kişi var. Üç kişi olduğu halde sadece birisinin alkol testi yaptırıldı, O' da serbest. Arabasını da verdiler altına, tekrar bir suç daha işle diye. Çünkü insanın bir değeri kalmamış. Aferdersiniz, bir köpek ölüyor, köpeğin bile değeri var ya. Bizim için can önemli can. Ama benim canımın bir değeri yokmuş. Benim çocuğuma çarpan kişilerin kan tahlili yapılmamıştır. Bunlar belki uyuşturucu kullandı” dedi.

“Sonuna kadar peşindeyim”

Oğlunu kaybettiği noktada geçmişte de çok sayıda kaza yaşandığını ancak önlem alınmadığını belirten Kaynarca, “Benim çocuğum 13 yaşındaydı daha. Burada hız sınırı normal araba 50, tonajlı araba 30 ama bu adam 120 süratle geliyor. Sonuna kadar peşindeyim” ifadelerini kullandı.

korkuteligündem

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

korkuteli Feci kaza Genç Karı Kocayı Kaza ayırdı
Korkuteli

korkuteli Feci kaza Genç Karı Kocayı Kaza ayırdı

KORKUTELİNDE TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ, 1 YARALI Korkuteli-Antalya karayolu Yazır Mahallesi çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Korkuteli Antalya Yolunda Sıkışmalı Trafik Kazası Yaralılar var
Korkuteli

Korkuteli Antalya Yolunda Sıkışmalı Trafik Kazası Yaralılar var

Korkuteli-Antalya karayolu Yazır mahalle çıkışı kavşağı yanında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Korkuteli Tır Kazası Sürücü Hayatını kaybetti
Korkuteli

Korkuteli Tır Kazası Sürücü Hayatını kaybetti

Antalya  Korkuteli  ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Tır sürücüsü Mehmet Çolak hayatını kaybetti. 

Korkuteli Bucak Yolunda Kaza Sürücüsü Yaralandı
Korkuteli

Korkuteli Bucak Yolunda Kaza Sürücüsü Yaralandı

Korkuteli-Bucak karayolunda Kamyon ile otomobil çarpıştı ,otomobil sürücüsü yaralandı

Antalya Çubukbeli Feci Kaza Tiner yüklü  Tır
Antalya

Antalya Çubukbeli Feci Kaza Tiner yüklü Tır

Antalya Çubukbeli Feci Kaza Bucak Antalya Karayolu çubukbeli'nde Meydana gelen trafik kazasında araçta yangın çıktı.

Burdur Antalya karayolu kaza
Antalya

Burdur Antalya karayolu kaza

Burdur Antalya karayolunda panelvan tipli araç ile TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralıların olduğu öğrenilirken, karayolunda trafik akışı kontrollü sağlanıyor.