Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde bugün gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık seçimini Adlıhan Dere kazandı. 558 delegenin oy kullandığı seçimde, mavi listeyle yarışan Mehmet Ali Alkan 272 oy alırken, kırmızı listeyle seçime giren Dere 358 oyla yeniden başkanlığa seçildi.
Sonuçların açıklanmasıyla birlikte Adlıhan Dere, AESOB’daki görevine bir dönem daha devam etme hakkı kazandı.
- AESOB'ta Adlıhan Dere güven tazeledi
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) 21. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimleri, mevcut Başkan Adlıhan Dere 358 oyla kazandı.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) 21. Olağan Genel Kurulu, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı genel kurula Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ile çok sayıda davetlinin katıldı. Mevcut Başkan Adlıhan Dere ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan'ın yarıştığı genel kurulda, oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından yapılan sayımda mevcut Başkan Adlıhan Dere 358 oy alırken, Mehmet Ali Alkan ise 272 oyda aldı.
"Aile olmaya devam edeceğiz"
89 oy farkla seçimi kazanan Adlıhan Dere bir kez daha AESOB Başkanı oldu. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından delegelere seslenen birlikte seslenen iki adaydan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Bir hizmet yarışı yapıldı. Bu hizmet yarışının sonucunda da 358 oy Adlıhan Dere, 272 oy Mehmet Ali Alkan Başkanımız almıştır. Seçimler başta esnaf ve sanatkarımıza, oda başkanlarımıza, odalarımıza, yönetim kurulu üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Biz hiçbir zaman ayrışmadık, ayrışmayacağız da. Mehmet Ali Alkan benim başkanımdır, her zamanda emrindeyim. Şoför, otobüsçü ve taksici esnafının her zaman yanındayım. Biz büyük bir aileyiz dedik, aile olmaya devam edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız" dedi.
"75 oda, 110 bine yakın esnaf, biriz ve beraberiz"
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Mehmet Ali Alkan ise, "Yaklaşık 2.5 aydır bizde demokrasinin gereği ekip arkadaşlarımızla birlikte bir yola çıktık. Bugün 1 Mayıs İşçe Bayramı'nda bir seçim gerçekleştirdik. 75 odamız ve 633 delege arkadaşımızın oy kullanma tercihleri bu yönde tecelli etmiştir. Başkanımızı dediği gibi biz yıllardır beraber çalışıyoruz. Yönetimlerde bulunduk, bu dönem yönetimde değiliz. Biz görevimizi yapacağız, o görevini yapacak. Birlik başkanlığına devam edecek, bizde oda başkanlığımıza devam edeceğiz. 75 oda, 110 bine yakın esnaf ve 633 delege biz biriz, beraberiz" ifadelerini kullandı.
İŞte yönetimi 







Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’in başkanlığında düzenlenen Danışma Kurulu toplantısı Antalya’da geniş bir katılımla gerçekleştirildi
Antalya Mimar Sinan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AESOB’un geleneksel iftar yemeğine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnaflar katıldı.
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Saniye Caran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Savaşı Bahane Edip Sıcak denizlere inan Rus Ve Ukraynalılar Antalya'ı İşgal etti . Hatta Antalya Çok Güzel Ama TÜRKLER olmasa diyebilen yabancılar artık kendilerini iyice hissettirmeye başladı.
Kepez Belediyesi’nin 12 yıl aradan sonra 19 nisan 2026 pazar günü düzenlediği 10. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin başpehlivanlık finalinde Ali Gürbüz ile Enes Doğan karşılaştı ,Güreş Ağalı ise 7 milyon 777 bin TL ile İş adamı devamı haberimizde
Antalya ili Korkuteli Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Sevil Türüdü, hastanede hasta kabulüne başlayarak ilçedeki göz sağlığı hizmetlerine önemli katkı sağlayacak.