AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

Bayuk yaptığı açıklamada, "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

- "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır"
- "Türkiye'ye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları bu millet çok net gördü. Milletimizin bağrından çıkan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tamdır"

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Bayuk, "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır." dedi.
Bayuk, Muratpaşa ilçesindeki Eski Sanayi Sitesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.
AK Parti iktidarında Türkiye Vizyonu ile Cumhuriyetin 2. yüzyılına dev projelerle girildiğini vurgulayan Bayuk, buna karşılık muhalefetin kaos vadettiğini ifade etti.
Türkiye'nin yükselişinin durdurulamayacağını belirten Bayuk, "6 farklı benzemez yanlarına terör örgütünün uzantısı partiyi de alarak 'Erdoğan' düşmanlığı ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanımıza bu gün ülkemizin mücadele ettiği bütün terör örgütleri de karşı. Biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Biz kapı kapı dolaşarak ülkemizin üzerinde oynanan oyunları anlatmaya devam edeceğiz." dedi.
Muhalefetin sandıkta hak ettiği dersi alacağına inandığını ifade eden Bayuk, "Necip milletimiz bütün bu olanları görüyor. Engin feraseti ile inanıyoruz ki sandıkta hak ettikleri dersi de verecektir. 'Demokrasi, özgürlük' diyenler tehdit dilini kullanıyor. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi tehdit etmekten geri durmuyorlar." diye konuştu.

- "ÇELİŞKİLERİNİ AZİZ MİLLETİMİZ GÖRÜYOR"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de masadan kalktığında tehdit edildiğini, hakarete uğradığını hatırlatan Bayuk, şöyle konuştu:
"Sırf masadan kalktı diye bir kadın için 'sifonu çek gitsin' dediler. Bu gün genel başkanlarına bu benzetmeyi yapanlara Antalyalı hemşehrilerim oy vermeyecektir. Hani bunlar özgürlükçüydü. Hani bunlar kadına saygılıydı. Hani bunlar sözde kadın haklarını savunuyordu. Bütün bu çelişkilerini aziz milletimiz görüyor, tartıyor. Kadına en fazla değer veren, kadınların haklarına en fazla saygı gösteren parti AK Parti ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ama bu gün açıkça görülüyor ki mesele 'Türkiye'nin yükselişini nasıl durdururuz?' meselesidir. 'Türkiye Yüzyılına nasıl dur deriz?' meselesidir. Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Liderimizin arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır. Depremzedelerimizin acısını paylaşırken koltuk kapma telaşında olanları, Türkiye'ye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları bu millet çok net gördü. Milletimizin bağrından çıkan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tamdır."

- "BU SEÇİMDE TÜRKİYE'NİN 100 YILLIK KADERİ ÇİZİLECEK"

Bu seçimde Türkiye'nin 100 yıllık kaderinin çizileceğine dikkati çeken Bayuk, "Birileri Akdeniz'de petrol aramızı istemiyor, rahatsız oluyor. Birileri Karadenizde doğalgaz bulmamızı istemiyor, içine sindiremiyor. Birileri terör örgülerini taşeron olarak kullanıyor. Recep Tayyip Erdoğan bir satranç oynuyor. Türkiye bugün gizli bir savaş veriyor. Ortadoğu da Akdenizde Doğru bir adım atamazsak bunun bedeli ağır olur. Kandil'den, okyanus ötesinden veya başka bir yerden telkinlerle milletimiz kararını değiştirmez. Biz her zaman olduğu gibi milletimize güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da AK Parti Milletvekili adayları kimler oldu?
Antalya

Antalya'da AK Parti Milletvekili adayları kimler oldu?

Antalya'da AK Parti adayları kim oldu? Antalya'da 17 adayın isimleri belli oldu. İşte 28. Dönem Antalya AK Parti milletvekili aday listesi...

  CHP, Arif Kocabıyık'ın üyelik işlemlerinin durduğunu açıkladı .Arif Kocabıyık kimdir?
Antalya

CHP, Arif Kocabıyık'ın üyelik işlemlerinin durduğunu açıkladı .Arif Kocabıyık kimdir?

2023 seçimlerinde İYİ Parti’den Antalya’da 12. sırada milletvekili adayı olan ve Geçtiğimiz günlerde Başkan Özgür Özel tarafından CHP rozeti takılan Arif Kocabıyık 'ın CHP Üyeliği iptal edildi CHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada devamı haberimizde

Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen operasyonunda 5 yeni tutuklama
Manavgat

Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen operasyonunda 5 yeni tutuklama

Tutuklu eski Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen dönemine ilişkin Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 21 şüpheliden 5’i tutuklandı,

Finike’de Öğrencilerden Deprem Farkındalığı Gezisi
Finike

Finike’de Öğrencilerden Deprem Farkındalığı Gezisi

Finike’de bulunan Canan Yavuz Gürkan Okulu Afet Hazırlık Kulübü tarafından düzenlenen “Deprem’in Doğal ve Beşeri Çevrede Bıraktığı İzler” konulu gezi kapsamında öğrenciler, Patara, Kaputaş Plajı ve Kaş’ı ziyaret etti

Antalya Korkuteli ve Döşemealtı İlçelerinde Çiftçiye 17 Tonluk Nohut Tohumu Desteği
Korkuteli

Antalya Korkuteli ve Döşemealtı İlçelerinde Çiftçiye 17 Tonluk Nohut Tohumu Desteği

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen TAKE (Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi) Projesi kapsamında, Antalya genelinde bitkisel üretimi artırmaya yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

Korkuteli’nde Geleneksel Çocuk Oyunları Heyecanı Eşleşmeler Belli Oldu!
Korkuteli

Korkuteli’nde Geleneksel Çocuk Oyunları Heyecanı Eşleşmeler Belli Oldu!

Antalya Korkuteli’nde öğrencileri kültürel mirasla buluşturacak olan “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği” kura çekimi tamamlandı. Mendil kapmacadan yakantopa kadar pek çok oyun sahaya inecek.