Alanya Belediyesi asfalt ve cadde düzenleme çalışmasına Oba Mahallesi Azaklar Caddesi’nde devam ediyor.
Alanya Belediyesi Oba Mahallesi’nde altyapı ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Azaklar Caddesi’nde asfalt çalışmasına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Geçen ay Oba Çayı çevresindeki yeni imar yollarında başlattığımız yağmur suyu drenaj ve düzenleme çalışmalarımız sona erdi. Bölgedeki yeni yerleşimi de dikkate alarak hiç ara vermeden sıcak asfalt çalışmasına geçtik. Alanya’mızın her köşesini konforlu ve güvenli caddelerle buluşturmak için aralıksız çalışıyoruz.” dedi.
Merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal ve yayla yollarında da altyapı ve asfalt çalışmalarının sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Başkan Yücel, “Kentimizin vizyonu ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda ilçe genelinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl tarihi bir ödüle sahne olacak. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in ev sahipliğinde 3 Ağustos 2025 gerçekleştirilecek
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İngiliz vatandaşı Dayna Jean Myall'a ait çantayı bulup teslim etti.
Alanya Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı Başkan Yücel’in başkanlığında gerçekleşti.
Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi'nde Cuma Pazarı hizmete açılıyor.
Alanya Belediyespor’un basketbol ve voleybol alt yapı takımlarının antrenman yapması ve yaz okulları faaliyetlerinin yürütmesi için yeni Kapalı Spor Salonu hizmete açıldı.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan Şenlikleri Belediye -Hizmet Binası yanındaki meydanda başladı.