Alanya

Yeni kapalı salonu hizmete açıldı

Alanya Belediyespor’un basketbol ve voleybol alt yapı takımlarının antrenman yapması ve yaz okulları faaliyetlerinin yürütmesi için yeni Kapalı Spor Salonu hizmete açıldı.

Yeni kapalı salonu hizmete açıldı

BAŞKAN YÜCEL YENİ KAPALI SPOR SALONUNU HİZMETE AÇTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyespor’un basketbol ve voleybol alt yapı takımlarının antrenman yapması ve yaz okulları faaliyetlerinin yürütülmesi için yeni Kapalı Spor Salonu’nu hizmete açtı. Genç voleybolcuları antrenmanda ziyaret eden Başkan Yücel, “Gençlerimiz mutluysa biz daha çok mutluyuz. Yeni spor salonumuz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Alanya Belediyespor’un voleybol ve basketbol alt yapı takımlarının antrenman yapması ve yaz spor okulları faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Saray Mahallesi Zimbitlik Mevki’nde kullanılmayan atıl durumdaki tenis kortu, Başkan Yücel’in talimatı ile kapalı spor salonuna dönüştürüldü. Pratik olması ve mali açıdan daha avantajlı olması sebebiyle son yıllarda sıkça kullanılan çadır salon şeklinde tasarlanan Kapalı Spor Salonu’nda, Alanya Belediyespor’un voleybol ve basketbol şubelerinin tüm alt yapı takımları antrenmanlarını sezon boyunca sürdürecekler. Mevki olarak da sporculara ve ailelere oldukça elverişli olan yeni salon kullanılmaya başlarken, soyunma odaları ve tuvaletler de kısa süre içerisinde yapılacak ve tam teşekküllü bir spor salonu Alanya halkının hizmetine sunulmuş olacak.

BAŞKAN YÜCEL GENÇ VOLEYBOLCULARI ANTRENMANDA ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni hayata geçirdiği kapalı spor salonunu ziyaret etti. Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ile birlikte genç voleybolcuları antrenmanda ziyaret eden Başkan Yücel, salonda incelemelerde bulundu. Salondaki eksiklerin de en kısa sürede giderileceğini belirten Başkan Yücel, gençlere rahat ve sağlıklı bir ortamda sporlarını yaparak başarıya ulaşmaları için her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını vurguladı. Genç sporcular ve Alanya Belediyespor antrenörleri de Başkan Yücel’e kendilerine böyle bir hizmet sağladığı için teşekkür ettiler.

BAŞKAN YÜCEL; “GENÇLERİMİZİN MUTLULUKLARINI PAYLAŞTIK”

Başkan Yücel yaptığı açıklamada, “Şehrimizde sürekli nüfus yoğunluğunun artması ile birlikte hem sosyal donatı alanlarına hem de spor alanlarına, spor tesislerine ihtiyaç duyuluyor. Bugün de Saray Mahallemizde yaptığımız ve hizmete sunduğumuz kapalı spor salonumuzu ziyaret ettik. Gençlerimizin mutluluklarını paylaştık. Eğer gençlerimiz mutluysa biz daha çok mutluyuz. Bu güzel tesisimizin bölgemize ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yeni kapalı salonu hizmete açıldı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Örnek davranışa imza attılar
Alanya

Örnek davranışa imza attılar

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İngiliz vatandaşı Dayna Jean Myall'a ait çantayı bulup teslim etti.

Meclis üyelerinden bayram teşekkürü
Alanya

Meclis üyelerinden bayram teşekkürü

Alanya Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı Başkan Yücel’in başkanlığında gerçekleşti.

Kuralar çekildi yeni yerinde bu hafta açılıyor
Alanya

Kuralar çekildi yeni yerinde bu hafta açılıyor

Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi'nde Cuma Pazarı hizmete açılıyor.

Alanya'da asfalt çalışmaları sürüyor
Alanya

Alanya'da asfalt çalışmaları sürüyor

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Azaklar Caddesi'nde altyapı ve cadde düzenleme çalışmalarının ardından asfalt çalışmasına devam ediyor.

Alanya Belediyesi, Ramazan meydanı kapılarını açtı
Alanya

Alanya Belediyesi, Ramazan meydanı kapılarını açtı

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan Şenlikleri Belediye -Hizmet Binası yanındaki meydanda başladı.

Alanya'da asfalt yenileme çalışmaları sürüyor
Alanya

Alanya'da asfalt yenileme çalışmaları sürüyor

Yenileme çalışmasının sürdüğü Antalya'nın Alanya ilçesinde asfalt yenileme çalışmaları Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesinde devam ediyor.