Alanya'da sağanak yağış trafiği felç etti
Alt geçitlerde araçlar mahsur kaldı
Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, bugün öğleden sonra şiddetini artırarak yaşamı olumsuz etkiledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sarı kodla uyardığı Alanya'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur bugün itibariyle devam etti. Şehir merkezinde yer yer aşır yağıştan dolayı yollarda su birikintisi oluşurken bazı yerlerde ise yağıştan dolayı rögar kapakları taştı. D-400 karayolu Keykubat Caddesi üzerindeki alt geçitte bir araç yoğun yağış nedeniyle mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, sürücüyü güvenli şekilde çıkararak aracı bulunduğu yerden kaldırdı. Mahsur kalan araca yardım için bölgeye yönlendirilen çekici ise ilerlediği sırada aşırı yağıştan etkilenerek yine alt geçitte mahsur kaldı.
Öte yandan polis ekipleri, yağışın etkisini sürdürmesi nedeniyle trafikte olumsuzluk yaşanmaması için bölgede kontrollü geçiş sağlıyor.










Antalya'da SGK İl Müdürü Mehmet Tanrıöver ve iki kişi, 5 milyon liranın üzerinde rüşvet iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı. Eski Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin şikayeti soruşturmayı derinleştirdi.
Serik ilçesi Merkez Mahallesi Adliye mevkiinde meydana gelen kazada otomobil ile 3 tekerlekli elektrikli bisiklet çarpıştı. Bisikletin arka sepetinde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Çukurelma Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meyve ve sebze üretim alanlarında hasara yol açan dolu yağışının ardından yetkililer harekete geçti. İşte detaylar...v
Antalya merkezli 20 ilde düzenlenen dev yasa dışı bahis operasyonunun detayları dudak uçuklattı. Kripto hesaplar ve banka hareketlerinde 11 milyar liranın üzerinde hacim saptanan şebekeye yönelik operasyonda 59 şüpheli demir parmaklıklar ardına gönderildi. İşte nefes kesen operasyonun ayrıntıları...
Antalya'da Kurban Bayramı boyunca otobüsler ve raylı sistem ücretsiz yolcu taşıyacak. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini yapabilmesi için 6 noktada ücretsiz kurban kesimi gerçekleştirilecek, kaçan kurbanlıklar için "Hayvan Yakalama Timi" 7/24 görev yapacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerindeki yüksek rakımlı yayla yollarını ulaşıma açmak için yoğun çalışma yürütüyor.