Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında 72 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybederken, evde yaşayan eşi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde mağarada yüksekten düşerek mahsur kalan 2 çocuk, kurtarma ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kurtarıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir iş yerini ve park halindeki minibüsü kundaklayan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Alanya Kaymakamı Öztürk, Yaylakonak ve Şıhlar mahallelerinde söndürme çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi. Yangının alevli olduğu anlardaki bir itfaiye personelinin yaşlı bir vatandaşı motosikletle yangın bölgesinden kurtardığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde otellere yakın bölgede başlayan orman yangını yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından büyük oranda kontrol altına alındı. Alanya'da yeni önemli bir yangın başladı. Yaylakonaklar mevkiinden Şıhlar Mahallesi'ne doğru hareket halinde ciddi bir yangın devamı haberimizde
Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Mustafa Solmaz Altınbaş (29 hayatını kaybetti
Antalya'nın Alanya ilçesinde iki esnaf grubunun saç saça baş başa kavgası güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kavga eden taraflar birbirinden şikayetçi olmayınca kimse hakkında işlem yapılmadı.
Alanya’nın Gökbel Yaylası’nda3 Ağustos 2025 pazar günü bu yıl 19’uncusu düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri büyük bir coşkuyla tamamlandı. Finalde Osman Kan ile Enes Doğan Karşılaştı . Güreş ağası kim oldu
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl tarihi bir ödüle sahne olacak. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in ev sahipliğinde 3 Ağustos 2025 gerçekleştirilecek
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekimlik görevine Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz atandı. Prof. Dr. Yılmaz, düzenlenen devir teslim töreniyle Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ali Gök'ten jtlhaea devralarak görevine başladı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde Yörük kültürünün tanıtılması amacıyla etkinlik düzenlendi.
Son dakika haberi... AFAD, Antalya Alanya'da 3.9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Antalya’nın Alanya ilçesinde ikamet eden Ukrayna vatandaşı Anhelina Nesterenko isimli kadın, Alanya Müftülüğünde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.