Antalya'da C plaka krizi! Plaka alamıyorlar, ceza yiyorlar

Antalya'nın Serik ilçesinde turizm bölgesinde çalışan otel personelini taşıyan araçlara C plaka tahsisi yapılmadığı için, bu araçlar motorize polis memurları tarafından bağlanarak cezai işlem uygulanıyor.

Antalya'da Turizm Personeli Taşımacılığında Kriz

Antalya'nın Serik ilçesinde turizm bölgesinde çalışan otel personelini taşıyan araçlara C plaka tahsisi yapılmadığı için, bu araçlar normal plaka ve D2 yolcu taşıma belgesi ile mecburi ve zaruri olarak hizmet vermeye devam ediyor.

NNC Haber Whatsapp ihbar hattına gelen bilgilere göre, Antalya Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün talimatlarıyla motorize polis memurları tarafından bu araçlar bağlanarak 2 ay otoparkta tutulup, üstüne cezai işlem uygulanıyor. Personeller ise araçlardan indirilerek mağdur ediliyor.

Bu durum, turizm sektöründe büyük bir krize neden oluyor. Otel personeli zamanında iş yerine ulaşamadığı için, otellerde hizmet aksamaları yaşanıyor. Bu da turistlerin memnuniyetsizliğine yol açıyor.

Konu ile ilgili yetkililere çağrı yapan turizmciler, C plaka tahsislerinin bir an önce yapılmasını istiyor.

plakakrizcezaolayTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.