Antalya Korkuteli Saadet Partisi Seçim Koordinasyon merkezi Açıldı

Antalya Korkuteli Saadet Partisi’nin Korkuteli İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet İslamoğlu, seçim koordinasyon merkezi açılışı ve meclis üyeleri aday tanıtım programında büyük bir katılımla karşılandı.

SAADET PARTİSİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

Saadet Partisi’nin Korkuteli İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet İslamoğlu, seçim koordinasyon merkezi açılışı ve meclis üyeleri aday tanıtım programında büyük bir katılımla karşılandı. İslamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, desteklerini gösteren tüm hemşerilerine teşekkür etti.
Saadet Partisi’nin Korkuteli İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet İslamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Teşekkürler Korkuteli, Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışımız ve Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Programımızda bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte hep beraber çalışacağız ve başaracağız. İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Amaç, zaferin kendilerine ait olduğuna inandıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Antalya Büyükşehir başkan adayı Ersan Bilgin, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Korkuteli ilçe başkanı Yusuf Sarıcalar, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Saniye Caran ve partililerin katılımıyla açılış gerçekleştirildi.

Saadet PartisiKorkuteli HaberKorkuteli Belediye Başkan Adayı2024 yerel seçimleriTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.