Başkan Muhittin Böcek Korkuteli CHP seçim bürosunu açtı

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.
Böcek, yoğun bir katılımla Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yaparak Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyelerini tanıttı.
Böcek, “Korkuteli’nde 5 yıl boyunca tarımsal destekler, altyapı, üstyapı ve birçok farklı alandaki çalışmalarımızla hemşerilerimizin yaşamını daha kolay ve huzurlu hale getirdik. Yeni dönemde sizin desteğiniz sayesinde hizmetlerimize Saniye Caran ile daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını CHP İl Başkanımız Nail Kamacı, Korkuteli İlçe Başkanımız İsmail Karadeli, Belediye Başkan Adayımız Saniye Caran, Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Cavit Arı, ve kıymetli Korkutelililer ile gerçekleştirdik” dedi.

Saniye caranKorkuteli haberMuhittin BöcekTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.