Gezici Araç Muaye istasyonu Korkuteli Küçükköy 'de

Antalya Korkuteli Küçükköy Mahalle muhtarlığı, Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK’ün Gezici Araç Muayene İstasyonunu Küçükköy mahallesinde ikamet eden vatandaşın ayağına getirdi.

GEZİCİ ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNU KÜÇÜKKÖY’DE

Küçükköy Mahalle muhtarlığı, Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK’ün Gezici Araç Muayene İstasyonunu Küçükköy mahallesinde ikamet eden vatandaşın ayağına getirdi.
Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi’nin girişimiyle kurulan Gezici Araç Muayene İstasyonu sayesinde Küçükköy’de ikamet eden vatandaşlar, şehir merkezi ve çevre ilçelere gitmeden araç muayenesini yaptırma imkanı buldu.
Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi, “araç kusurlarından kaynaklanan kazaların önüne geçmek, trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak, aracın ömrünü uzatmak amacıyla zorunlu yapılması gereken periyodik araç muayene işlemini vatandaşın ulaşımda sıkıntı yaşamadan ve güvenli bir şekilde yapmasını sağladık” dedi.

Vatandaşlardan Muhtar Çetmi’ye Teşekkür
Araç muayene işlemi için gezici istasyona gelen vatandaşlar, mahalleye gelen traktör ya da motosiklet ile şehir merkezine gelmelerinin zor olduğunu söyleyerek verilen bu hizmetten dolayı Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi’ye teşekkür ettiler.
Küçükköy Mahalle muhtarı Eyüp Çetmi, “TUVTURK Gezici Muayene istasyonu Küçükköy mahallemizde traktör ve motosiklet muayenesi yaptırdık. 5 yıl boyunca hizmeti halkımızın ayağına getirdik. Rabbim tekrar nasip ederse halkımız tekrar bir 5 yıl daha çalışmak için destek verirse hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Adem durmaz Korkuteli Gündem 

Korkuteli haberTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.