İbrahim Ethem Taş'ın istifası sonrası başkan kim olacak ? İşte o isimler

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekili aday adayı olacağı gerekçesiyle görevinden istifa ederek ayrıldı.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekili aday adayı olacağı gerekçesiyle görevinden istifa ederek ayrıldı.

Aday adaylığı dolayısıyla görevden ayrıldı

Görevinden istifa eden Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yaptığı yazılı açıklamada, " 2018 yılı mart ayından bu yana büyük bir onur ve heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevimden, yine teşkilatlarımızın emrinde, ülkemizin hizmetinde koşabilmek adına, 2023 Yılı Genel Seçimleri Milletvekilliği Aday Adaylığım dolayısıyla bugün itibarıyla ayrılmış bulunduğumu kamuoyunun bilgilerine arz ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Kanımın son damlasına kadar hizmet"

5 yıllık görev süresini doldurduğunu belirten İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, kanının son damlasına kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, bayrağı devrettiğini ve genel merkezin takdiriyle yeni başkanın göreve başlayarak hizmet edeceğini söyledi.

Yeni başkan haftaya belli olacak

Genel Merkez tarafından yapılacak temayül yoklaması sonrasında AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevi için yeni isim belirlenecek.

AK Parti Antalya'da Kulislerde başkan olarak adı geçen isimler

 Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın istifası ile boşalan İl Başkanlığı için Ali Çetin, Bekir Servet Ünal ve Ahmet Onaran isimleri geçmektedir.

İbrahim Ethem Taş istifaİbrahim Ethem TaşAK Parti AntalyaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.