İşte Cumhur İttifakı adına Antalya'da MHP’nin aday çıkaracağı o ilçeler

MHP’li belediye başkanlarının bulunduğu Alanya ve Korkuteli’nin dışında 3 ilçede daha MHP’li adayla seçime girilmesi kararlaştırıldı.

31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimleri için Cumhur İttifakı arasında yoğun mesai devam ediyor. 30 büyükşehirden 28'inde AK Parti’nin, 2'sinde ise MHP’nin aday çıkarması konusunda anlaşan Cumhur İttifakı, bu paylaşımın ardından ilçe bazında adaylıkları masaya yatırdı.

ANTALYA’DAN 5 İLÇE MHP’YE

 edinilen bilgiye göre, MHP’li belediye başkanlarının bulunduğu Alanya ve Korkuteli’nin dışında 3 ilçede daha MHP’li adayla seçime girilmesi kararlaştırıldı.

İşte Cumhur İttifakı adına Antalya'da MHP’nin aday çıkaracağı o ilçeler:

Alanya, Finike, Demre, Korkuteli, Gazipaşa

Bu ilçelerden Alanya ve Korkuteli MHP’li belediye başkanları tarafından yönetilirken, Finike ve Gazipaşa’da CHP’li, Demre’de İyi Partili belediye başkanları koltuklarda oturuyor. Bir süre önce Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz’in partisinden istifa edip CHP’ye geçeceğine ilişkin iddialar ortaya atılmıştı. Günhaber

MHPAntalya MHPKorkuteli MHPFinike MHPDemre MHPGazipaşa MHPAlanya MHPAntalya Belediye Başkan AdayıTürkiyeAntalyaGazipaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.