Kayra ve Kayı İstedi, Tütüncü Kıramadı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye sosyal medya hesaplarından ulaşan Ahmet Atalay 15 ve 4 yaşındaki oğullarının ParkFuntasticte devriye gezen zabıta aracına binmek istediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü de minik Kayra ve Kayının bu isteğini geri çevirmedi.

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün şirin arabaları bu seferde minik Kayra ve Kayının ilgi odağı oldu. ParkFuntasticte ailesiyle hafta sonu gezintisine çıkan 15 yaşındaki Kağan Kayı ve 4 yaşındaki Kadir Kayra kardeşler Kepez Belediyesinin devriye gezen zabıta arabalarına binmek istediler. Minik kardeşlerin ısrarı üzerine baba Ahmet Atalay Başkan Tütüncüye sosyal medya hesapları üzerinden ulaştı. Sayın Başkan Kepez Zabıta Müdürlüğüne bağlı bu şirin arabalara bineceğiz diye tutturdu bizimkiler diye mesaj attı. Dakikalar içinde baba Ahmet Atalaya ulaşıldı ve zabıta aracı ailenin bulunduğu yere yönlendirildi. Araca bindirilen ve emniyet kemerleri bağlanan minik kardeşler ParkFuntasticte zabıta aracıyla gerçekleştirdikleri keyifli gezintinin ardından ailelerine teslim edildiler.

 

Hakan TütüncüAhmet AtalayParkFuntasticTürkiyeAntalyaKepez

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.