Kepez'de 80 yaşındaki zeytin ağacı belediyeye bağışlandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, yapımı süren yolun güzergâhında kalan 22 zeytin ağacından biri, sahibi tarafından belediyeye bağışlandı.

Antalya'nın Kepez İlçesi Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi'nde yapımı süren yolun güzergâhında kalan ve babasının diktiği 22 zeytin ağacını bağışlayan Adil Hoda'nın ricasını yerine getirdi.

Tütüncü, yaptığı açıklamada, Adil Hoda'nın 22 zeytin ağacından birinin belediyenin bahçesine dikilmesi şartıyla bağış yaptığını belirterek, "Bu ricayı, 80 yaşındaki zeytin ağacını bahçemize dikerek, yerine getirdik. Adil Hoda amcamızı, bu duyarlılığından dolayı kutluyorum. Zeytin ağacı, hem doğal hem de kültürel mirasımızdır. Bu ağaçları korumak ve yaşatmak hepimizin görevidir." dedi.

Tütüncü, Adil Hoda'nın bağışladığı zeytin ağacının, belediyenin bahçesinde özel bir alanda koruma altına alınacağını söyledi.

Adil Hoda ise, ağaç bağışında bulunmasının kendisi için önemli olduğunu belirterek, " Bu ağaçlar, bizim ailemizin bir parçası. Bu ağaçların korunması ve yaşatılması için belediyemize bağışladım. Bu ağaçlardan birinin belediyenin bahçesinde dikildiğini görmek beni çok mutlu etti." diye konuştu.

Kepez Belediyesizeytin ağacıbelediyebağışTürkiyeAntalyaKepez

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.