Korkuteli MHP den Hasan Can Caran Aday Adayı

Antalya Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Korkuteli Belediye Başkan aday adaylığı Müracatını Ankara MHP Genel merkezinde yaptı.

CARAN'IN ANKARA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Ankara ziyaretleri sürüyor.
Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun’nu ziyaret ettikten sonra Milliyetçi Hareket Partisinden Korkuteli Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yaptı.
Caran, ziyaretlerine Milliyetçi Hareket Partisi mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım’ı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan vekili Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret etti.
Caran, ziyarette kooperatif çalışmalarımız ve esnaflarımız hakkında istişarelerde bulunduk, kendilerine nazik karşılaması ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz” dedi.

MHP KorkuteliKorkuteli Belediye Başkan adayTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.