Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı,Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi

Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı, Kahraman Şehit Askerlerimiz için Cumhuriyet meydanı Çayırlı camii yanında Cuma namazı sonrası Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi

ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN
Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı, Kahraman Şehit Askerlerimiz için Cumhuriyet meydanı Çayırlı camii yanında Cuma namazı sonrası Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı geçtiğimiz günlerde hain terör örgütleri tarafından şehit düşen Kahraman Askerlerimiz için Çayırlı Camii yanında Cuma namazı sonrası Lokma Dağıtımı ve Kur'an Tilaveti gerçekleştirdi
İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu başta olmak üzere, çok sayıda partili hazır bulundu. Vatandaşlar da lokma dağıtımına büyük ilgi gösterdi, şehitlerimize dua etti ve taziyelerini iletti.
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, şehit olan askerlerimizin acısını ve üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kahraman Türk Ordumuzun şehit düşen her bir vatan evladı hepimizi derinden üzmüştür. Tüm şehit ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Dünyanın hiçbir ülkesi kanıyla, canıyla, her şeyiyle, bugününü, yarının, geleceğini, hayatını, varlığını, anasını, babasını, eşini, evladını gözünü kırpmadan vatan için kendini feda eden Türk Evladı kadar vatansever hiçbir toprak Anadolu kadar Vatan olmamıştır. 12 Vatan Evladımız, canımız yine bu aziz vatanın, bedeli her dönem canla ödenen kutsal toprağına emanet oldular. Ruhları Şad Olsun.
Toprağımızı vatan yapmak vatanımızın bütünlüğü milletimizin sağlığı için hayatını feda eyleyen aziz şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, cenabı Allah’tan rahmet diliyor, evlatlarını kaybeden başta şehit analarımız ve ailelerine tarifi imkansız büyük acıya dayanma ve sabırlar vermesini Allahtan niyaz ediyorum” diye konuştu.
Yapılmışev, son olarak Liderimiz Devlet Bahçeli: Buradan teröristlere ve destekçilerine açık açık sesleniyorum: Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla billahi yüzleştireceğiz. Sözünü hatırlattı.

Korkuteli MHPTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.