Korkuteli'nde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Amatör spor haftası Etkinlikleri kapsamında şehitler anıtında sportif aktiviteler düzenlendi.

KORKUTELİ’NDE AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Amatör spor haftası Etkinlikleri kapsamında şehitler anıtında sportif aktiviteler düzenlendi.
Etkinliğine Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Emniyet Müdür vekili Komiser Uğur Efe, AK Parti Korkuteli ilçe başkanı Osman Nuri Kök, Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Gençlik ve spor ilçe müdürü Ahmet Tunç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Çeşitli branşların hazırladıkları spor gösterileriyle devam eden etkinliklerde 7’den 70’e katılımcılar, Masa tenisi, satranç, dart, basketbol, voleybol, egzersiz, güreş, bilek güreşi, kick boks, karate, mini futbol branşlarda aktivitelerde katıldı.
Amatör Spor Haftasını kutlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, “Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, ilçe spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek spora katılımın üst seviyede sağlanması ve ülkemizde top yekun spor bilinci ile kültürünün oluşturulmasıdır.
Sağlıklı yaşamanın, kötü alışkanlıklardan uzak durmanın, sağlıklı geleceğin temeli spordur. Atalarımızda da bu vardı. Birçok spor dallarından güreşe kadar spor vardır geçmişimizde. Geçmişimizde çelik gibi bir Türk toplumu vardı. Şuan var olan spor dallarının birçoğu da vardı. Spor yapmamak için mazeret yok, herkes spor yapmalı” dedi.

Korkuteli Kaymakamı Sezgin ÜçüncüBelediye Başkanı Ömer Niyazi İşlekAK Parti Korkuteli ilçe başkanı Osman Nuri KökGençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet TunçsporvoleybolbasketbolTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.