Siyer-i Nebi Yarışması Kumluca Lise Katogori Ödülleri Sahiplerini buldu

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl organize ettiği Siyer-i Nebi Yarışması'nın Antalya Kumluca lise kategorisi ödüllerini Başkan Mustafa Köleoğlu verdi.


Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl organize ettiği Siyer-i Nebi Yarışması'nın Antalya Kumluca lise kategorisi ödülleri sahiplerini buldu.
Kumluca'da sınava giren öğrenciler ve velileri organize edilen kahvaltıda buluştu. Programa Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Saadet Partisi Kumluca İlçe Başkanı Ergün Eren katıldı. Yarışmanın lise kategorisinde Kumluca'da sınava giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu verdi. İlçe 1.si ve il 3.sü Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhsine Şeyma Abayrak, ilçe 2.si Kumluca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Saliha Yıldırım, ilçe 3.sü Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi öğrencisi Muhammet Hüseyin Can, ilçe 4.sü Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Esra Dalkıran ve ilçe 5.si Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Züleyha Akçay’a başarılarının devamını dileriz.

Siyer-i Nebi KumlucaAnadolu Gençlik DerneğiMustafa KöleoğluSiyer-i Nebi yarışmaTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.