Son Dakika Korkuteli CHP'de kriz: Caran Adaylıktan çekildi mi ? yerine kim gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatında bugün beklenmedik bir kriz ortaya çıktı. CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın YSK’dan gelen ret nedeniyle adaylıktan çekildiği iddia edildi.

CHP'de kriz: Caran Adaylıktan çekildi
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatında bugün beklenmedik bir kriz ortaya çıktı. CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın YSK’dan gelen ret nedeniyle adaylıktan çekildiği iddia edildi. Caran’ın yerine YSK’ya geçtiğimiz dönem SP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu’nun adı bildirildi.
CARAN “SIKINTI ÇÖZÜLECEK”
CHP bugün YSK’ya verilen listede Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Manavoğlu’nu gösterdi. Konu ile alakalı kısa bir açıklama yapan CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran “Bugün gelişen bazı nedenlerden dolayı YSK’ya verilen listede Mehmet Manavoğlu’nun ismi verildi. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor ve sıkıntı olmayacağını düşünüyoruz. Yarın konu ile alakalı bir basın açıklaması yapacağım. Bu zorlu süreçte desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma ve özelliklede Mehmet Manavoğlu’na teşekkür ederim” dedi.  Korkuteli  manşet

CHPChp Korkuteli2024 yerel seçimleriTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.