Türkiye ittifakı Antalya Muratpaşa'da Kuruluyor

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, iyi parti eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 150 ye yakın İYİ Partili Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

 

Türkiye İttifakı Muratpaşa’mızdan kuruluyor.

Antalya'da  İyi partili yöneticiler CHP Ye katıldı. 

Muratpaşa Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan adayı  Ümit  Uysal Katılım  töreninde konuştu 

 

Başkan Uysa "İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 150 ye yakın İYİ Partili arkadaşımız bugün Cumhuriyet Halk Partimize katıldılar. Hoş geldiler, güç verdiler.

Ülkemizin ve milletimizin geleceği için siyaset üstü bir tavırla bir araya geliyor; birleşiyoruz. Bu ittifak Türkiye ittifakıdır.

Vatanının, milletinin geleceği için kaygı duyan tüm komşularımı Türkiye İttifakı’nda buluşmaya davet ediyorum. Geleceği güvenle bakmak için güç birliğiyle, el birliğiyle, oy birliğiyle, hep birlikte daha ileri diyerek Türkiye İttifak’ında buluşalım" dedi.

İYİ PARTİCHPÜmit UysalTürkiyeAntalyaMuratpaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.