Antalya 2026 Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu! İşte Pide Fiyatları
Antalya’da merakla beklenen 2026 Ramazan pidesi fiyatları açıklandı. ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Totoş, unlu mamullere gelen zamlarla birlikte Ramazan pidesi satış fiyatlarını duyurdu. Antalya’da bu yıl pide ne kadar olacak? İşte detaylar...
Mübarek Ramazan ayına kısa bir süre kala, Antalya’da fırın ürünlerine yönelik fiyat tarifesi güncellendi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ocak Ayı Meclis Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamaya göre, artan maliyetler nedeniyle pide fiyatlarında artışa gidildi.
Antalya 2026 Ramazan Pidesi Fiyat Listesi
Antalya genelinde 1 Şubat 2026 tarihinden itibaren uygulanacak olan resmi pide fiyatları şu şekildedir:
250 Gram Ramazan Pidesi: 25 TL
350 Gram Ramazan Pidesi: 35 TL
Poğaça Fiyatlarına da Zam Geldi
Fiyat güncellemesi sadece pide ile sınırlı kalmadı. ATSO yetkilisi Murat Totoş'un verdiği bilgiye göre, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan poğaça fiyatı da 20 TL'den 25 TL'ye yükseltildi. Bu artışın, un, enerji ve işçilik giderlerindeki yaklaşık yüzde 22'lik maliyet artışından kaynaklandığı belirtildi.
Geçen Yıla Göre Antalya'da Pide Fiyatları
2025 yılında Antalya'da 250 gram Ramazan pidesi 20 TL'den satışa sunulurken, 2026 yılında bu rakam 25 TL olarak güncellenmiş oldu. Gramaj ve fiyat dengesi gözetilerek hazırlanan yeni tarifenin, Antalya merkez ve tüm ilçelerinde geçerli olacağı duyuruldu.
Kepez Belediyesi’nin 12 yıl aradan sonra 19 nisan 2026 pazar günü düzenlediği 10. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin başpehlivanlık finalinde Ali Gürbüz ile Enes Doğan karşılaştı ,Güreş Ağalı ise 7 milyon 777 bin TL ile İş adamı devamı haberimizde
Antalya Kepez Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Geleneksel Güreşler federasyonu iş birliğiyle Kepez'de 12 yıl aradan sonra er meydanı kuruldu 10. Kepez Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri büyük bir heyecanla 19 nisan 2026 pazar sabahı başladı.
Antalya ili Korkuteli Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Sevil Türüdü, hastanede hasta kabulüne başlayarak ilçedeki göz sağlığı hizmetlerine önemli katkı sağlayacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen TAKE (Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi) Projesi kapsamında, Antalya genelinde bitkisel üretimi artırmaya yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.
Antalya Korkuteli’nde öğrencileri kültürel mirasla buluşturacak olan “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği” kura çekimi tamamlandı. Mendil kapmacadan yakantopa kadar pek çok oyun sahaya inecek.
Korkuteli ilçesinde sağlık hizmetleri güçlenmeye devam ediyor. Korkuteli Devlet Hastanesi, hekim kadrosunu genişleterek İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Berkay Özata’yı bünyesine kattı.