Antalya’da ekmek ve simit fiyatlarına 2025 yılı itibarıyla büyük zam geliyor.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından alınan karara göre, ekmek, simit ve poğaça gibi unlu mamullere %25 oranında zam yapıldı.
Ekmeğe zam kararı, 1 Ocak 2025’ten itibaren yürürlüğe girecek.
Yeni düzenlemeyle birlikte, ekmek fiyatı 12,5 TL olurken, simit fiyatı 15 TL olarak belirlendi. ATSO yetkilileri ise artan maliyetleri gerekçe göstererek zammın kaçınılmaz olduğunu belirtti.
Yaklaşık 20 bin mahkuma tahliye yolunu açan infaz düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya S Tipi Cezaevi önünde akşam saatlerinde başlayan bekleyiş
10. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, 9. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması Ödül Töreni’yle birlikte sona erdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen yarışmada 3 ödül kazandı. Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ev sahipliği yaptığı fuar kapsamında, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısı da düzenlendi.
Geçtiğimiz günlerde Korkuteli MHP ilçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev MHP Antalya İl Başkan Başdanışmanı olarak atanmıştı ,bu konu hakkında açıklama yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş, Korkuteli İlçe Başkanlığı görevinde yaşanan değişimle ilgili kamuoyuna yazılı bir açıklama yaptı.
Korkuteli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.
Antalya’nın Serik ilçesinde Ramazan Bayramı sabahı etkili olan dolu yağışı, yolları ve seraların çevresini beyaza bürüdü. Vatandaşlar sabaha karşı kar manzarasını andıran görüntülerle karşılaşırken, aniden bastıran dolu, sürücülere ve üreticilere zor anlar yaşattı.