18-22 Ağustos 2026 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilen İşitme Engelliler Avrupa Gençlik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden Zeynepsu Yünlü, korttaki başarılı performansıyla dikkat çekti.
İşitme Engelliler Milli Takımı formasıyla mücadele eden 16 yaşındaki Zeynepsu Yünlü, tek kadınlar kategorisinde finale kadar yükselerek Avrupa ikincisi oldu. Genç tenisçi bu sonuçla Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı.
Zeynepsu Yünlü, organizasyonda ikinci madalyasını ise karışık çiftler kategorisinde elde etti.
Muhammet Erkam Bayraktar ile birlikte korta çıkan genç milli tenisçi, karışık çiftler kategorisinde de rakiplerini geride bırakarak Avrupa ikinciliğine ulaştı.
Bu sonuçla Zeynepsu Yünlü, Hannover'deki İşitme Engelliler Avrupa Gençlik Oyunları'nı iki gümüş madalya ile tamamladı.
Uluslararası arenada elde ettiği çifte madalya başarısıyla dikkat çeken Zeynepsu Yünlü, ay-yıldızlı forma altında önemli bir başarıya imza attı.
Henüz 16 yaşında olmasına rağmen Avrupa'da iki farklı kategoride kürsüye çıkan genç tenisçinin başarısı, Antalya'nın genç sporcuları adına da gurur verici bir sonuç olarak öne çıktı.
Zeynepsu Yünlü'nün İşitme Engelliler Avrupa Gençlik Oyunları'ndaki başarısı, genç milli tenisçinin uluslararası kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendirildi.





Antalya ili Alanya ilçesinde bir oto yıkama işletmesinde meydana gelen silahlı kavgada Ahmet Çatar hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı
Antalya ticaret borsasında delegeler seçimini yaptı Ali Çandır tekrar başkan seçildi
Antalya’nın Elmalı, Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Serik, Alanya ve Akseki ilçelerinde 5, 6 ve 7 Ekim 2026 tarihlerinde vefat eden vatandaşların cenaze ve defin bilgileri açıklandı. İlçelerden gelen vefat duyurularını ve cenaze bilgilerini tek tek derledik.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Serik’te CHP Genel Başkanlığı için dikkat çeken bir mesaj verdi. 2027’de yapılması öngörülen kurultayı işaret eden Uysal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmaması halinde “Kesinlikle adayım”
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün AK Parti’ye geçmesinin ardından yapılan ilk meclis toplantısına eski Başkan Yardımcısı Hasan Aydın’ın sözleri damga vurdu. CHP’de kalan Aydın, Öztürk’e yönelik “Parti değiştirme konusunda alışık ve tecrübeli” ifadelerini kullanırken, meclisteki 8’e 8’lik yeni siyasi denge de dikkat çekti.
Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan Ukrayna uyruklu kadın hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü yaralandı.