Serik

Antalya'da Yapılan 2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi

2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası ödül töreni, Antalya Valisi Hulusi Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi

SATRANÇ ŞAMPİYONASI
ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ
2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası ödül töreni, Antalya Valisi Hulusi Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) iş birliğiyle düzenlenen şampiyonada, 7-12 ve 13-18 yaş gruplarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 2.700'den fazla yarışmacı satrançtaki yeteneklerini sergileyerek kıyasıya mücadele etti.
Serik ilçesi Belek bölgesinde gerçekleştirilen törene; Antalya Valisi Hulusi Şahin, Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, Konyaaltı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Buğrahan Bozkurt, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Fethi Apaydın, satranç yarışmacıları ve vatandaşlar katıldı.
*Satranç Sporunda Dünyaya Örnek Oluyoruz*
Törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin satranç sporunda dünya çapında başarılar elde ettiğini vurgulayan Vali Şahin "Son yıllarda Türkiye, bazı alanlarda dünyaya örnek olacak büyük mesafeler kat etmiştir. Bu alanlardan biri de satranç sporudur. Satranç sporunda, küçükler ve yıldızlar kategorisinde dünya çapında en fazla lisanslı oyuncuya sahip ülke konumundayız.
Gençlerimiz, satrancın kazandırdığı disiplin, kalite ve beyin jimnastiği sayesinde hangi alanda çalışırlarsa çalışsınlar çok başarılı olacaklardır. Bu süreçte çocuklarını bu organizasyonlara dahil eden tüm ailelere ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.
Konuşmaların ardından, yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri, Vali Hulusi Şahin ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Son dakika Antalya Korkuteli'nde Köy içinde Saman Yüklü Tır Alev Aldı Şoförün Soğukkanlılığı Facianın Önüne Geçti
Korkuteli

Son dakika Antalya Korkuteli'nde Köy içinde Saman Yüklü Tır Alev Aldı Şoförün Soğukkanlılığı Facianın Önüne Geçti

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde saman balyası yüklü bir tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle mahalle içinde alev aldı. Tır şoförünün olay anındaki soğukkanlı müdahalesi, olası bir facianın önüne geçti.

Uluslararası Turizm Basın Heyeti Kalkan’da Ağırlandı
Kaş

Uluslararası Turizm Basın Heyeti Kalkan’da Ağırlandı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım ajansı TGA aracılığıyla ülkemizin turistik değerlerini dünyaya tanıtmak amacıyla davet edilen uluslararası turizm basın heyeti, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Mahallesi’nde ağırlandı.

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı
Kaş

Kaş İlçe Millî Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, "Mesleğim Geleceğim Projesi” Lansmanına Katıldı

Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Mesleğim Geleceğim Projesi” Meslek Liseleri Lansman Programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Antalya-Kemer ltünel girişi Feci Kaza: 2 ölü 2 Yaralı.
Kemer

Antalya-Kemer ltünel girişi Feci Kaza: 2 ölü 2 Yaralı.

Son dakika Antalya’nın Kemer ilçesi ikinci tünel girişinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet ve bir otomobil çarpıştı.

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu
Antalya

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu

Bayram tatili için geldiği Serik’te balık avlamak isterken canından oldu Antalya’nın Serik ilçesinde bayram tatilinde akrabalarını ziyarete gelen 4 çocuk babası, Muhammet Gültekin balık tutmak istediği ırmakta akıntıya kapılarak boğuldu.

Antalya Gazipaşa'da  yaylaya giden yaşlı adamdan haber alınamıyor
Gazipaşa

Antalya Gazipaşa'da yaylaya giden yaşlı adamdan haber alınamıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi, Güneyköy Mahallesi’nden Maha Yaylası’na giden 76 yaşındaki adamdan haber alınamıyor.