Serik

Antalya'da Yapılan 2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi

2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası ödül töreni, Antalya Valisi Hulusi Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi

SATRANÇ ŞAMPİYONASI
ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ
2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası ödül töreni, Antalya Valisi Hulusi Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) iş birliğiyle düzenlenen şampiyonada, 7-12 ve 13-18 yaş gruplarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 2.700'den fazla yarışmacı satrançtaki yeteneklerini sergileyerek kıyasıya mücadele etti.
Serik ilçesi Belek bölgesinde gerçekleştirilen törene; Antalya Valisi Hulusi Şahin, Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, Konyaaltı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Buğrahan Bozkurt, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Fethi Apaydın, satranç yarışmacıları ve vatandaşlar katıldı.
*Satranç Sporunda Dünyaya Örnek Oluyoruz*
Törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin satranç sporunda dünya çapında başarılar elde ettiğini vurgulayan Vali Şahin "Son yıllarda Türkiye, bazı alanlarda dünyaya örnek olacak büyük mesafeler kat etmiştir. Bu alanlardan biri de satranç sporudur. Satranç sporunda, küçükler ve yıldızlar kategorisinde dünya çapında en fazla lisanslı oyuncuya sahip ülke konumundayız.
Gençlerimiz, satrancın kazandırdığı disiplin, kalite ve beyin jimnastiği sayesinde hangi alanda çalışırlarsa çalışsınlar çok başarılı olacaklardır. Bu süreçte çocuklarını bu organizasyonlara dahil eden tüm ailelere ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.
Konuşmaların ardından, yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri, Vali Hulusi Şahin ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Antalya'da Yapılan  2025 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya  Kemer’deki orman yangını kontrol altına alındı
Kemer

Antalya Kemer’deki orman yangını kontrol altına alındı

Antalya’nın Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’nde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu  Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi
Elmalı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı'daki Yol Çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı'da tamamlanan yol çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu .yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmasına rağmen Elmalı şehir içinde de sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

Antalya Elmalı’da Tarihi Ketenci Ömer Paşa Camii Restorasyonun Ardından Dualarla Yeniden İbadete Açıldı
Elmalı

Antalya Elmalı’da Tarihi Ketenci Ömer Paşa Camii Restorasyonun Ardından Dualarla Yeniden İbadete Açıldı

Antalya’nın en görkemli camilerinden biri olarak kabul edilen ve 1610 yılında Ketenci Ömer Paşa tarafından inşa ettirilen Elmalı’daki tarihi Ketenci Ömer Paşa Camii’nin restorasyonu uzun bir aradan sonra 5 Eylül 2025 cuma tamamlandı.

 Antalya Serik'in içme suyu kapasitesi üç katına çıktı su Sorunu kalmadı
Serik

Antalya Serik'in içme suyu kapasitesi üç katına çıktı su Sorunu kalmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) yaklaşık 432 milyon TL'lik yatırımla Serik ilçesine bağlı Belkıs Mahallesi'nde yer alan üretim ve terfi merkezini tamamen yenileyerek ilçenin içme suyu sorununa kalıcı çözüm sağladı.

 Antalya Manavgat'ta  alacak-verecek cinayetinin zanlısı adliyeye sevk edilerek tutuklandı
Manavgat

Antalya Manavgat'ta alacak-verecek cinayetinin zanlısı adliyeye sevk edilerek tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden aralarında husumet olduğu öğrenilen ortağını tabancayla öldüren cinayet zanlısı, adliyeye sevk edildi. Zanlı Paşa G. tutuklandı

2025 Antalya 34. Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ali İhsan Batmaz Oldu
Korkuteli

2025 Antalya 34. Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ali İhsan Batmaz Oldu

34.Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Güreşleri final maçında Korkutelili başpehlivanlar kapıştı genç pehlivan Ali İhsan Batmaz, Ali Gürbüz’ü yenerek 34. Altın Kiraz Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu.