Elmalı

Antalya Elmalı Otobüs Terminali Gün Sayıyor

Elmalı Otobüs Terminali gün sayıyor.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali Gün Sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binası gün sayıyor. Yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşlara konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Eylül 2019’da çalışmaların başladığı Elmalı Otobüs Terminal Projesi’nde sona gelindi. Yolcu taşıma kapasitesine uygun modern ve çevreci bir anlayışla planlanan Elmalı Otobüs Terminali, Devlet Hastanesi yakınındaki yeni yerinde hizmet verecek.

YÜZDE DOKSANBEŞİ TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Elmalı Otobüs Terminali inşaatında yüzde 95'lik kısım geçildi. Binanın betonarmesi ve dış cephede boya ile cephe kaplama imalat işleri tamamlandı. Bina içindeki asma tavan, elektrik ve mekanik imalatları gibi ince işler ise tamamlanma aşamasına geldi. Otogarın çevre düzenlemesi de devam ediyor.

HALİL ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de şehrin estetiğine uygun şekilde yükselen yeni otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk “Vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak yeni otobüs terminalinin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz" dedi

MODERN VE KONFORLU BİNA

Elmalı ilçe merkezinde oluşan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark bulunuyor. Yeni terminal sahip olduğu bu donanımlarla ile ilçe halkına ve turizme hizmet verecek.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”
Antalya

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel, “15 gün sonra bir tarih yazacağız.

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım  acı Günü
Aksu

Antalya Aksu CHP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım acı Günü

Aksu CHP Belediye başkan adayı İsa Yıldırım'ın annesi Ayşe Yıldırım hayatını kaybetti

Antalya  CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde
Antalya

Antalya CHP Belediye Başkan adayları hepbirlikte toptancı halinde

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, İlçe Başkanları, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ve yönetim birlikte Antalya Toptancı Hali'ni ziyaret ettiler. Hal esnafları ile bir araya geldiler.

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli  CHP seçim bürosunu açtı
Korkuteli

Başkan Muhittin Böcek Korkuteli CHP seçim bürosunu açtı

BÖCEK, KORKUTELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Seçim Koordinasyon Merkezi'mizin açılışını yaptı.