İbradı

Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen göreve başladı .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Ak Parti adayı Hatice Sekmen İbradı'nın ilk kadın belediye başkanı olarak seçimim galibi oldu.. .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen göreve başladı  .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

Antalya İli İbradı İlçesinde Seçimlerde yüzde 54.76 oy alarak sandıktan birinci olarak çıkan Ak Parti adayı Hatice Sekmen İbradı'nın ilk kadın belediye başkanı oldu. 2019 yerel seçimlerinde 87 oy farkı ile seçim kaybeden Hatice Sekmen Mazbatasını alıp , geçmiş dönem belediye başkanı Serkan Küçükkuru’dan rozeti teslim alarak göreve başladı .

BBP Belediye başkan adayı olan İbradı haber sahibi Yusuf Doğaroğlu yeni başkanı makamımdan ziyaret etti .. Başkan Hatice Sekmen yaptığı açıklama da "seçim bitti, çalışacağız İbradı kazanacak" dedi. Başkan Hatice Sekmen'e hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz

.HATİCE SEKMEN KİMDİR?
AK Partide 19 yıl boyunca Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren, kadınların siyasetteki etkinliğini arttırmak için çalışmalar yürüten Hatice Sekmen, İbradı’da 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilmiş, CHP adayı Serkan Küçükkuru'nun 87 oy gerisinde kalmıştı. 47 yaşında olan Hatice Sekmen, evli ve bir çocuk annesidir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

18. Geleneksel İbradı Kardelen Etkinliği 2023
İbradı

18. Geleneksel İbradı Kardelen Etkinliği 2023

Antalya’nın İbradı ilçesinde, İbradı Belediyesinin her yıl düzenlediği Geleneksel İbradı Kardelen Etkinliğinin 18'ncisi İbradı Muammer Aksoy Kültür Evinde gerçekleştirildi.

İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru rekor zamla çalışanın yüzünü güldürdü.
İbradı

İbradı Belediye Başkanı Av.Serkan Küçükkuru rekor zamla çalışanın yüzünü güldürdü.

İbradı Belediyesi Türkiye bir ilke imza atarak çalışanlarına ülke ekonomisinde ezdirmeyecek oranda memur işçi ayrımı yapmadan zam yaptı.

BBP  Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu  İlçe Seçim de
İbradı

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu İlçe Seçim de

Büyük Birlik Partisi Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı İbradı Haber Yusuf Doğaroğlu Çalışmalara İlçe seçim kululundan başladı.

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf  Doğaroğlu çalışmalara başladı
İbradı

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu çalışmalara başladı

İbradı BBP Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. 5 ay önce çıktığım hizmet yolunda bu gün BBP İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetiminin davetini değerlendirdim ve BBP İbradı Belediye Başkan Adayı oldum.

TÜRSAB 'ta yeni Düzenleme  en az 5'e bölünüyor.
İbradı

TÜRSAB 'ta yeni Düzenleme en az 5'e bölünüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi’nde bazı seyahat acenteleri ve TÜRSAB’ın eski yöneticileriyle bir araya geldi. 

Antalya voleybol turnuvasında şampiyon olan İbradı Nefise Yılmaz İpek Orta okulu kız voleybol takımı ödüllendirdi.
İbradı

Antalya voleybol turnuvasında şampiyon olan İbradı Nefise Yılmaz İpek Orta okulu kız voleybol takımı ödüllendirdi.

Antalya İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş voleybol turnuvasında şampiyon olan İbradı Nefise Yılmaz İpek Orta okulu kız voleybol takımını kutladı ve ödüllendirdi.