Kepez

Antalya Jandarmadan ‘hap’ operasyonu 2 Gözaltı

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda bin 25 adet captagon hap ele geçirdi.

Antalya Jandarmadan ‘hap’ operasyonu 2 Gözaltı

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda bin 25 adet captagon hap ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla; Antalya İl Jandarma Komutanlığı; İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda H.T. ve İ.İ. isimli şüpheli şahısların evlerinde yapılan arama sonucunda bin 25 adet captagon hapın ele geçirildiği ve şüphelilerin gözaltına alındığı bilgisi verildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Jandarmadan Sahte Plaka Operasyonu
Kepez

Antalya Jandarmadan Sahte Plaka Operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; A.U. ve S.Y.K isimli şahısların KEPEZ ilçesi bölgesinde 

Antalya Kumluca  Yeni  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür  Kimdir
Kumluca

Antalya Kumluca Yeni İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür Kimdir

Antalya Kumluca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Demir’in Diyarbakır’ın Sur ilçesine tayin olmasının ardından Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı görevine Binbaşı Erkan Özgür getirildi.

Kaş 'ta Villadan 1 milyon liralık hırsızlık 
Kaş

Kaş 'ta Villadan 1 milyon liralık hırsızlık 

Antalya ili Kaş ilçesinde Jandarmadan kaçamadı hırsızlık şüphelisi çaldıkları ile yakalandı.

Metruk binada ceset alarmı
Antalya

Metruk binada ceset alarmı

Antalya’da 2 katlı metruk binanın giriş katında, 33 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu.

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı
Elmalı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

Antalya Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon
Aksu

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahıslar hakkında da adli işlem yapıldı.