Antalya Kayıp liseli kız bulundu! 3 kez kaçırıp...

SON DAKİKA HABERİ... Kayıp liseli kız bulundu! 3 kez kaçırıp bağımlı yapmışlar...Beklenen son dakika haberi geldi. Antalya'da 22 gün önce ortadan kaybolan 15 yaşındaki lise 1 öğrencisi B.A. dün gece bulundu.

Antalya Kayıp liseli kız bulundu! 3 kez kaçırıp...

SON DAKİKA HABERİ... Kayıp liseli kız bulundu! 3 kez kaçırıp bağımlı yapmışlar...Beklenen son dakika haberi geldi. Antalya'da 22 gün önce ortadan kaybolan 15 yaşındaki lise 1 öğrencisi B.A. dün gece bulundu. dün gece bulundu. Annesinin ihbarı sonrasında harekete geçen ekipler izini sürdüğü kız çocuğunun yerini tespit etti. Yine Antalya içerisinde Kepez'de bir evde olduğu yönündeki bilgiyi değerlendiren ekipler söz konusu yerden alınarak, annesi Mehtap A.'ya teslim edildi. Üçüncü kez ortadan kaybolduğu öğrenilen kızın bulunduğu ev ve orada oturan şahsa ilişkin edinilen son dakika haberi ise skandalın boyutunu gözler önüne serdi. İşte çarpıcı gelişmenin detayları.

Antalya'dan gelen son dakika haberine göre 3 kez evden kaçan ve iz bırakmadan ortadan kaybolmaya çalışan genç kızın bulunduğu adres tespit edildi. Kepez ilçesinde yaşayan anne Mehtap A. geçen mart ayında eve gelmeyen kızı B.A.'yı ilk kaybolduğunda kendi imkanları ile buldu. Ardından Ekim ayında yeniden evi terk eden lise 1 öğrencisi B.A., 23 gün sonra yine annesi tarafından yeri tespit edilerek eve getirildi. Fakat bulunduktan bir gün sonra yine ortadan kayboldu.

SON DAKİKA HABERİ YERİ TESPİT EDİLDİ, KAÇIŞIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
Kızının evden kaçtığı ya da kaçırıldığı yönündeki ihbarını ilgili birimlere ileten annenin durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan polis, genç kızın izini titiz bir çalışma ile sürdü ve il dışına çıkmadığı, Kepez'deki bir evde olduğunu belirledi. 15 yaşındaki B.A., Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından bulunduğu evden alınarak, annesine teslim edildi. Ayrıca B.A'nın kaçışının arkasındaki sır perdesi de aralanmaya başladı.

ANNE: "KAVGALARIMIZ OLDU AMA"
Annesinin kadın kuaförü, babasının ise inşaat işçisi olduğunu belirten B.A'nın annesi Mehtap A. "İki çocuğumdan biri olan kızım henüz lise 1. sınıf öğrencisi. Kızımla tartışmalarımız olurdu. Ancak öyle büyütülecek durumlar değildi.

<strong>Anne'den son dakika açıklaması: Kızım uyuşturucuya alıştırılarak kaçmaya mecbur bırakılıyor</strong>

Bu kızımın ilk defa ortadan kayboluşu değil. Mart ayında evi terk etti. Polise başvurduk. Kısa süre sonra bulundu. Ekim'de tekrar yok oldu. Bu kez Ekim'in sonunda onu kendi çabalarımla ben buldum" dedi.

1 GÜN SONRA YİNE KAYBOLDU"
"Ekim sonunda bulduğumuzda kızım yeniden kayboldu" diyen anne Mehtap A. bu kez dün gece alındığı evin sahibine ilişkin çarpıcı son dakika iddialarında bulundu. Buna göre kızının kaçırılmamış olsa bile kaçmaya zorlandığını, çünkü buna mecbur bırakıldığını belirtti. İşte acılı anne Mehtap A'nın konuyla ilgili şoke eden sözleri;

SON DAKİKA OSMAN K.'NIN EVİNDE BULUNDU!
"Yeniden kaybolduktan sonra yaptığım araştırmalar sonucunda kızımın Osman K. isimli kişinin yanında olduğunu öğrendim. Kızımın bu kişi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve her seferinde kaçmaya zorladığını düşünüyorum. Kızım kendi öz iradesi ile hareket edemiyor" şeklinde konuştu.

KAYBOLDUĞU HABER OLUNCA BULUNDU
Kızının kaybolduğuna yönelik son dakika haberinin Antalya'da duyulmasının ardından bulunduğunu aktaran Mehtap A., "Herkese teşekkür ediyorum. Kızımın madde bağımlısı olup olmadığını öğrenmek için test yaptıracağım. Eğer madde bağımlısıysa tedavisi için elimden geleni yapacağım. Umarım bir daha kaçmaz, kaçmaması için de elimden geleni yapacağım" dedi.

ŞAHIS UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ"
Diğer yandan kızın yanında bulunduğu şahısla ilgili de son dakika gelişmeleri yaşandı. Kepez'deki evinde lise öğrencisi kayıp kızla birlikte bulunan Osman K. için anne Mehtap A "Bir de kızımı alıkoyanlar uyuşturucu bağımlısı olduklarını itiraf etti. Suçu da birbirlerinin üzerlerine atıyorlar, bundan sonrası emniyetin işi" sözlerini kullandı.

https://m.sabah.com.tr/gundem/2020/11/22/son-dakika-haberi-kayip-liseli-kiz-bulundu-3-kez-kacirip-bagimli-yapmislar?paging=7

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Metruk binada ceset alarmı
Antalya

Metruk binada ceset alarmı

Antalya’da 2 katlı metruk binanın giriş katında, 33 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu.

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı
Elmalı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

Antalya Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon
Aksu

Antalya Zeytinköy ve Aksu Hava destekli Operasyon

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahıslar hakkında da adli işlem yapıldı.

Otel çalışanı İlhami Bayluk  yatağında ölü bulundu
Manavgat

Otel çalışanı İlhami Bayluk yatağında ölü bulundu

Sorgun Mahallesinde bir otelde teknik serviste çalıştığı bildirilen İlhami Bayluk’un, akşam üst kat komşusuyla birlikte Alanya Okurcalar Mahallesine gittiği,

Kendini depremzede gibi tanıtıp uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs yakalandı
Gazipaşa

Kendini depremzede gibi tanıtıp uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıs yakalandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, depremzede görünümünde kente girerek uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Antalya’da 900 gram esrar ele geçirildi
Antalya

Antalya’da 900 gram esrar ele geçirildi

Antalya’da 900 gram esrar ele geçirildi