Kemer

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!

Kemer’de Bayramlaşma! Ramazan Bayramı dolayısıyla Antalya Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!

Kemer’de Bayramlaşma!
Ramazan Bayramı dolayısıyla Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi.
Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde başlayan bayramlaşma programına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Akın, Ali Rıza Akar, Sema Özdemir, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Kaymakam Solmaz, daha önce görev yaptığı Mardin'in Midyat ilçesinde yılda 6 bayram kutladıklarını ifade ederek, “Mardin'de hem Süryani hem de Ezidi vatandaşların da bayramları oluyordu. Kemer'de bu benim ilk bayramım. Burada sağlanan birliktelik için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayı seçim atmosferi ile geçti. Hem Ramazan ayının havasının kattığı bir değer oldu hem de seçime katılan adayların bu ayın değerlerini incitmeden hareket ederek seçimi tamamlamış olduk. İnşallah önümüzdeki Kurban Bayramında da bir arada oluruz. Ayrıca Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü de kutluyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yardımlaşmanın, kardeşliğin ve beraberliğin üst seviyelere çıktığı Ramazan ayını geride bıraktıklarına işaret ederek, “Ramazan ayı boyunca bu birlik ve beraberliği hepimiz gösterdik. Türk milleti gayet sakin bir seçim süreci geçirdi. Bu konuda herkese teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlarım.” diye konuştu.
Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Kemer Devlet Hastanesi, Liman Caddesindeki Polis Karakolu'na, oradan da İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığı'na geçerek polis ve jandarma personeli ile bayramlaştı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Valisi Hulusi Şahin  Ramazan Bayramlaşmasında
Antalya

Antalya Valisi Hulusi Şahin Ramazan Bayramlaşmasında

Vali Hulusi Şahin Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Kemer

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Kemer

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor
Kemer

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’imizi spor destinasyonu olarak üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı
Kemer

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı

Antalya ili Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri projesi” kapsamında Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı.

Antalya Kemer Belediye Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi  sürpriz ise Zeybek oyunu
Kemer

Antalya Kemer Belediye Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi sürpriz ise Zeybek oyunu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye ve öğretmenlere mangal partisi düzenledi.